avad komentáře u knih
Takových silných žen by mělo být co nejvíc.
Moc pěkný příběh.Sice zpočátku trošku zdlouhavý, ale po připlutí do Ameriky se děj rozběhne.
Příběh mě naprosto pohltil. Elizabeth Haran mě opět nezklamala. Její knihy se čtou jedním dechem a vtáhnou vás do děje. Nechybí v nich láska ani opravdové přátelství. Rozhodně si knihu přečtěte. Vřele doporučuji.
Moc pěkný napínavý příběh o lásce, obětovování a přátelství ale i o krutosti, bezcitnosti a vraždění původních obyvalel kvůli půdě. Dobré je, že každý dostane to co si zaslouží.
Napínavý trochu detektivní příběh o lásce, věrnosti ale i proradnosti a lsti. Knížka se mi moc líbila.
Docela příjemné odpočinkové čtení. Kniha se mi celkem líbila.
Zajímavý příběh z exotického prostředí o lásce a nenávisti.O namáhavém pěstování cukrové třtiny a kruté zacházení s otroky. V polovině 18.století se nikdo nepozastavil nad tím, jak se krutě zacházelo s otroky a jak hanlivě se o černoších mluvilo. Osud otroků byl zcela v rukou bílého majitele a neexistoval prakticky žádný způsob jak mu zabránit v trestu ať byl sebekrutější.
Krásný a napínavý příběh. Robertsová mě nikdy nezklame.
Nádherný příběh s dobrým koncem. Knihu jsem přečetla jedným dechem.
Moc pěkná, romantická kniha. První díl "Vánoce ve Friday Harbourn" jsem viděla už dříve zfilmovaný pod názvem "Vánoce s Holly" a film se mě moc líbil. A tak jsem byla moc zvědavá na knižní verzi. Byla jsem mile překvapená a moc se mi líbil i druhý příběh "Duhová ulice".
Opět velice pěkný a napínavý příběh. Doporučuji k přečtení.
Je to ponurý příběh, plný strachu a beznaděje.
Nádherný a zajímavý příběh. Knihu jsem si vzala na dovolenou a byla jsem nakonec moc ráda, že jsem jí nenechala doma. Zdála se mi totiž moc těžká na cestu. Doporučuji přečíst.
Nádherná knížka, viděla jsem i film, ale kniha se mi líbila víc.
Napínavý příběh od začátku až do konce. Nemohla jsem se od knihy odtrhnout.Vřele doporučuji.