bábuška

V Pasekách nad Jizerou je stále tak krásně a když se tam ocitnete, jste rázem mezi protagonisty tohoto románu. Můžete číst opakovaně.

Moje kniha je vydaná v roce 1946 a je nejen pro děti. Jsou v ní vzpomínky na rodné podzvičinsko a na jeden rok života stárnoucích rodičů, jejich synů a malé vnučky.

Tato publikace je opravdu pečlivě zpracována, mezi vzpomínanými jsem měla jednoho skutečně dobrého přítele, na jehož moudrost stále vzpomínám.

Knihy Karoliny Světlé jsou knihy našich maminek a babiček, můžeme je číst s velkou nostagií. Mám je uschované jako vzpomínku.

S mnoha myšlenkami autorky musím souhlasit, kdo nepoznal osobně roky minulé, nedokáže ani snad pochopit. Úsudek ať si pak udělá každý sám.

I kdysi nastudování muzikálu v Karlínském divadle bylo vynikající, a film s Petulou Clarkovou si občas pustím. Je to krásný příběh.

Další tajemný příběh ze staré Prahy. Velice zajímavá kniha, pěkné čtení.

Od paní Rottové zase něco "z jiného soudku". Ale líbilo se mi to.

Autor má ve svých knihách zajímavá řešení při pátrání, ale je tam mnoho prostoru věnováno golfu, a protože tomuto sportu vůbec nerozumím, musím tyto pasáže přeskakovat. Za to se omlouvám.

Hodně zajímavé čtení o nepříliš známém osudu této skutečné dámy.

Tato kniha se mi dostala do ruky teprve nedávno, ale početla jsem si hezky, kdo nežil v době kdy se tyto události děly, těžko pochopí.

Petr Eidler se touto detektivkou stal mým oblíbeným autorem, dobrý příběh.