badliar_id

4.5/5*
Miluju tuhle sérii celým svým srdcem!! Třetí díl byl stejně dobrý a čtivý, jako předešlé dva díly.
Nikdy bych nevěřila, že může být knížka až takhle dobře čtivá. Zbožňovala jsem ty hádanky a jak se to Avery a ostatní snažili vyřešit..
Konec jsem upřímně čekala trochu jinačí, ale jinak miluju celou knihu!! Jamie a Avery mají moje srdce a naprosto je zbožňuju..

Můj třetí rereading a pořád to stejně miluju. Asi nikdy nepřestanu milovat tenhle příběh. A konkrétně tenhle díl je prostě úžasný. Najednou si všímám i detailů, kterých jsem si předtím nevšimla.. Pokud se tady najde osůbka, která ještě sérii Dvorů nečetla, prosím dejte tomu šanci. Druhý díl je skvost..

3.5/5*
Tohle byla tedy jízda. Četlo se mi to dobře a rychle, což jsem tedy nečekala.
Rina nás hned na začátku upozornila, že se jedná o dark romanci a hlavní hrdina není žádný princ, který by zachránil spící princeznu, ale spíše by jí uvrhl do ještě většího spánku.
Na bad boye jsem zvyklá, každopádně Aiden mi hrozně lezl na nervy. Občas byl vážně pozorný a laskavý (asi tak jen dvě nebo tři kapitoly), ale jinak jsem měla chuť mu vrazit. Ta jeho posedlost Elsou byla fakt něco.
Elsa byla velice sympatická a snadno jsem si jí oblíbila. Občas jsem jí tedy nerozuměla, ale jinak si myslím, že je to fajn postava. Uvidíme jak se ukáže v dalších dílech.. Nejvíce mě zajímala Elsina minulost a co se jí vlastně stalo. To mě taky hodně drželo při čtení.
A taky vedlejší postavy!! Hned jsem si oblíbila Ronana a Cola. A extrémně mě zajímá příběh Xandera a Kim!!
Elsino kamarádství s kluky bylo fakt pěkný!! Sice to pořád kazil Aiden, ale každou scénku, kterou s nimi měla jsem si hned označila.
O konci ani nemluvím, protože PANE BOŽE!! Nutně potřebuju další díl.. Jsem vážně zvědavá, jak se to všechno bude vyvíjet a co se dozvíme nového..
Nebylo to nic extra (aspoň tedy ten první díl), ale bavilo mě to a konec mě rozhodně nalákal na druhý díl..

4.5/5 *
Tak tohle bylo něco!! Amo je vážně skvělá a ráda bych jí viděla do hlavy, protože její knihy jsou bomba..
Do poslední chvíle jsem netušila oč jde a vlastně jsem za to ráda, protože takhle jsem měla skvělý moment překvapení (a jakože těch momentů bylo hodně :D). Od začátku až do konce mě to bavilo a byla jsem jako na jehlách, až se pokazí zase nějaká věc (a samozřejmě pokazila)..
Sass a Kill.. Fakt jsem se na ně těšila a milovala jsem každou část jejich příběhů. Oba měli něco, co King a Persy neměli. Samozřejmě jsem jejich příběh taky zbožňovala, ale Sass a Kill jsou prostě jiný level.. Řeknu vám ale jedno a to je, že mě NESKUTEČNĚ vytáčela Maja a to jsem jí měla v jedničce docela ráda :dd. Chuť jí uškrtit se stupňovala každou kapitolu :dd.. Ale na konci mi jí bylo líto, takže…
Keaton mě pořád láká víc a víc, fakt už potřebuju jeho knihu, protože tento muž mě vážně uhranul.
Konec byl jedno velké OU a já asi minutu zírala na obrazovku čtečky a přemýšlela.. Samozřejmě mám opět plno otázek, ale na to jsem si už u Amo zvykla :D..
Zmínka Elitního klubu králů je prostě top a už se těším na třetí díl, kde bude Eli (můj oblíbenec) z Elitních králů.
Opět upozorňuji, že Amo je autorka dark knih, tudíž vám nemusí být příjemné její knihy číst. Vyhledejte si trigger warnings!!

Loni jsem knihu četla poprvé a naprosto se do ní zamilovala. Takže jsem neváhala a znovu si jí přečetla! Pořád si stojím za tím, že je to nejlepší YA romantická kniha, kterou jsem kdy četla.
Postavy jsou boží, konkrétně tedy Lennon a Zorie. "Kamarádi" Zorie byli fakt na pěst a ani při druhém čtení jsem na ně nezměnila názor, protože to jejich chování mě furt stejně udivuje. Jediná Avani byla skvělá kamarádka!
Ze všech knih, které jsem od Jenn četla, mi právě Zorie sedla nejvíce.
Občas mě tedy trochu štvala, ale jinak je skvělá.
Lennon je prostě úžasný a naprosto chápu proč ho Zorie miluje. Ten jeho humor a jak se staral a zajímal o Zorie… achhh. Zlatíčka to jsou. Chemii mezi sebou rozhodně měli a miluju jejich scény..
Joy byla taky úžasná!! Sedla mi hned na začátku a rozhodně si nezaslouží toho prasáka. Švihák Dan (otec Zorie a ten prasák) by sis zasloužil přes držku, naštěstí to za mě vyřešil Lennon. Jeho chování bylo fakt mimo a lezl mi neskutečně na nervy.
Pokud jste knihu ještě nečetli, tak to prosím napravte, protože tahle kniha je skvělá..

První díl byl úžasný a po dočtení jsem si řekla: "Jo, na Izzy a Willa se těším.". Každopádně to nadšení zase rychle bylo pryč. Ano, styl psaní byl pořád skvělý a četlo se to samo, ale chemie mezi hlavními hrdiny jako kdyby nebyla.. Navíc mi u nich chyběla určitá intimita.
Izzy byla skvělá a miluju její osobnost. Will mi trochu dělal problém, ale nic hrozného.
Lenu a Ryana ZBOŽŇUJU!! Miluju jejich vztah a jsem ráda, že jim to klape..
Colea jsem si hned oblíbila. Konec mě tedy zaskočil, protože jsem to nečekala a doufala jsem v nějaké vysvětlení a řešení. Očekávala jsem, že si o tom všichni promluví a chtěla jsem vědět, jak se k tomu postaví Cole, ale bohužel jsem se toho nedočkala.
Kniha byla vážně super, ale první díl byl o hodně lepší. Přesto budou Izzy a Will v mém srdíčku :D..
Už se těším na druhý díl.. Trochu mi to připomíná Monu Kasten, první díl série Znovu byl bomba a druhý byl o krapet horší, přesně jako tady :D.. 3.5/5 *

4.5/5 *
Toto mě neskutečně moc bavilo. Postavy, humor, prostředí, hlavně to prostředí!
Když kniha vyšla, tak z toho byli všichni úplně paf a já úplně nechápala proč, protože mě anotace nijak extra nezaujala, ale pane bože! Ono to bylo vážně super čtení. Lilly si mě rozhodně získala a ukázala, že umí dobře psát.
Ryan byl od začátku bručoun a fakt jsem se bavila u těch jeho nálad :D.. Docela jsem obdivovala Lenu, že ho už na začátku nezabila, protože já bych to nejspíš udělala, i když je atraktivní :D..
Jejich romantická linka mě neskutečně bavila!!
Další díl tu bude snad brzy, protože se už těším na Willa a Izzy a jejich příběh.
Kniha má svoje mouchy, ale jinak to byl skvělý oddechový román.. Já jedině doporučuju..
TW's - sexuální scény, zdravotní potíže..

Na začátek zmíním, že je velká škoda, že tu u nás není přeložených více knih od této autorky. Penelope píše čtivě, má krásně popsané situace a hlavně si zamilujete některé postavy :) .. Nádech jsem rozečetla před delší dobou a vážně mě to chytlo, ale pak jsem začala číst něco jiného a na Nádech úplně zapomněla :Dd. Nudné to určitě nebylo, protože mě bavila každá kapitola. Ano, určité popisy byly zbytečně dlouhé, ale jinak to bylo vážně čtivý!
Postavy byly super. Tate mi hned sedla. Líbilo se mi, že je i ostřejší a nenechala si většinu líbit. Občas mě dokázala vytočit, ale jinak jsem s ní nějaký veliký problém neměla. Jared je typický fiktivní kluk z většiny knih a žeru ho. Samozřejmě měl taky svoje chvilky, kde bych mu jednu vrazila aby se vzpamatoval :Dd. Madoc mě vážně bavil. Hlavně pak ke konci knihy, achjoo, fakt jsem umírala z něho :Dd (mám dost vyznačených scén, protože to se jinak nedalo).
Konec byl typické klišé a já prostě klišé věci miluju, takže mi to vůbec nevadilo. Pokud hledáte nějakou romantickou knihu, která je originální, tak tohle není asi pro vás. Půlku věcí předvídáte dopředu a konec je klišé. Pokud vám ale klišé věci nevadí, tak jako mně :), tak určitě doporučujuu! Nebylo to nic výjimečného, ale čtení jsem si užila. Jsem si jistá, že si kniha svoje čtenáře najde..

Fajn, tohle bylo naprosto skvělý. Vůbec jsem nečekala takovou nálož emocí a kniha mě naprosto pohltila. Doteď jsem zbožňovala první díl, ale po tomto dílu toho nebudu schopna. Všichni z knihy dělali veliký haló a já nechápala proč, ale teď sakra vím! Samozřejmě se tu najdou chyby a věci, které prostě čtenáře hned trknou, ale mně se to moc líbilo.
Sawyer jsem začala mít ráda ve dvojce a tady se všechno znásobilo. Líbila se mi její povaha a celkově všechno na ní. A Isaac? Asi jsem se zamilovala. To jeho chování vůči Sawyer a celkově! Propána já byla z něho úplně vedle :D..
Já z nich byla hotová od samého začátku a to mezi nimi ještě nic nebylo. Rozhodně se řadí mezi moje top strop oblíbené páry..
Knize nechyběla hloubka, což na tom miluju. Sawyeřina minulost byla tedy něco, i Isaacova nebyla nějak extra skvělá. Btw ty scény mezi Sawyer a sourozenci Isaaca... já byla prostě úplně hotová, jak roztomilý to bylo. Autorka si dala na téhle knize vážně záležet a byl to skvělý příběh..
Já jedině doporučuju. Ty dva si hned zamilujete (už od první kapitoly, to vám zaručuju :D)..

Na knihy od Ali se vždy těším, takže jsem se hned na tuhle novinku vrhla.. Bylo to úplně něco jiného, než jsme od Ali zvyklí. Více heavy témata, žádná feel good romantika, ale přesto tu je znát, že to psala Ali.. Hodně jsem se smála a taky možná uronila jednu nebo dvě slzy.
Bavilo mě to, ne tolik jako Hypotéza lásky, ale mělo to svoje kouzlo..
Nolan a Mallory = *heart eyes*

2.5/5*
Hodně jsem se na knihu těšila, vlastně na celou Twisted sérii, ale popravdě jsem dost zklamaná. Možná jsem měla od toho tak velká očekávání, že jim kniha nedostála.
Alex mě štval skoro celou knihu. Jeho chování a celkově vystupování. Jeho oslovování při sexu mě vyloženě vytáčelo. Ava mi vlastně docela přirostla k srdci, sice jsem nechápala co na Alexovi vidí, ale budiž.. Jejich sexuální scény jsem přeskakovala, protože to bylo furt to samé dokola a znovu číst, jak Avu nazývá děvkou jsem vážně nechtěla.. Ještě uvidím zda se pustím do dalších dílů.

OMG!! Tak tohle bylo tedy něco. Hlavně ten konec, který jsem vůbec nečekala..
Četlo se to krásně, ale musím se přiznat, že jsem se prvních cca 100 stran nudila.. Pak se to ale rozjelo a já nedokázala přestat číst.
Miluju Pipu a Raviho!! Oba jsou hrozně fajn postavy a člověku hned přilnou k srdci.. Jsem zvědavá co se bude dít v druhé části..

Ali vážně umí psát vtipné a milé příběhy. Hlava plná lásky se dost podobá její předešlé knize Hypotéza lásky, ale mně to nějak extra nevadilo.
Bee mi občas lezla na nervy, ale jinak se mi její postava líbila. Levi je úžasný..
Konec jsem tedy nečekala a chvíli jsem byla zaražená :D.. Už se těším na další její knihu!!
Btw Hypotéza lásky je za mě stejně nejlepší..

3.5/5*
Stále mám ke knize pár výhrad, ale bavilo mě to. Jsem ráda, že jsme se konečně dozvěděli něco o minulosti hlavních protagonistů. Konec opět otevřený, takže už se nemůžu dočkat třetího dílu.

Poslední díl série Elitních králů byl na mě až moc krátký, ale stejně jsem si ho užila..
Madison a Bishop jsou prostě top strop. Jejich příběh od úplného začátku je plný emocí, nenávisti, pomsty, hněvu a lásky. Jsem ráda, že jim Amo věnovala poslední díl..
Madison si toho prošla fakt hodně (asi jako každá dívka v této sérii), ale postavila se na nohy a čelila tomu. Naše královna.
Bishop byl pořád občas na pěst, ale miluju ho..
Jeho ochranářské sklony k Madison jsou stále stejné.. A jop… klidně by pro ní udělal cokoliv, to se taky nezměnilo..
Už se těším na knihy jejich dětí..
Vůbec jsem nechtěla aby tahle série skončila, protože mi neuvěřitelně přirostla k srdci, ale všechno jednou končí, že?..
Naštěstí je tu ještě Půlnoční běsnění, což je propojený s Elitním klubem králů a brzy vyjde třetí díl této série (zde se objeví Eli, jeden z králů a taky můj oblíbenec). A pak nás čeká další generace králů, kterou Amo právě dává dokupy..
Určitě tato série není pro všechny, ale já osobně ji mám ráda. A co se týče dark romancí, tak vždy sáhnu po Amo Jones.

V zahraničí je kniha populární a oblíbená, takže jsem doufala, že mě bude bavit (nebo v to aspoň doufala) a bavila!
Příběh byl svižný a nebyla chvíle kde by mě to nebavilo. Sice mi bylo hned jasný, jak to dopadne, ale vůbec mi to nevadilo.
Hazel byla totálně střelená a to se mi na ní líbilo. Byla svá a vůbec se za to nestyděla.
Neustále jsem se u jejích scén smála a rozhodně bych ji chtěla za kamarádku :D.
Josh si mě samozřejmě získal hned na začátku. Byl sympatický, milý a pozorný.
Jeho chování k Hazel bylo úžasný a oba byli spolu k sežrání.
Vedlejší postavy byly taky super, např. Emily a Dave, nebo mamka Hazel.
Docela mě překvapilo, že tu nebyl nějaký větší konflikt, který u těchto knih bývá..
Konec byl za mě uspokojující a dávám plusové body za epilog.
Já knihu stoprocentně doporučuju, skvělá feel good romantika.

Tohle byla rozhodně jízda, kterou jsem nečekala. Myslela jsem si, že díl bude typický vycpávkový a možná to tak i někomu přijde, ale já si díl moc užila a mega mě bavil.
Jsem ráda, že jsme dostaly kapitoly z pohledu Reeda, takže máme možnost mu vidět do hlavy.
Začátek se malinko táhl, ale pak už to jelo jako po másle.
Líbí se mi, že se kluci k Elle chovají takhle hezky. Až tedy na Gideona (stále nevím co si o něm myslím).
Ellu v tomhle dílu naprosto žeru. A to jak vymetla s Jordan? Div jsem nevyskočila z postele, jak jsem se radovala :Dd..
Zbožňovala jsem, jak se Reed snažil Ellu získat zpět.. A Reed je samozřejmě moje zlato!
Eastona miluju, ale sakra práce! V tomto dílu se choval jako vůl..
Dvojčata jsou super :D. Doufám, že dostanou více prostoru.
Ten konec? Co to má jako sakra bejt? Jsem totál zmatená a extrémně se bojím pustit se do dalšího dílu, ale zároveň se na Palác lží těším..
Jsem velice zvědavá, jak se to vyřeší.. Tohle bylo super.. A samozřejmě nechyběly ani vtipné scény.
Knihu doporučuju od 17+ - jsou zde sexuální scény, alkohol, šikana, násilí.

(SPOILER) Tohle je skvělá volba na letní čtení! Příběh byl krásný a měl skvělou letní atmosféru. Docela mě mrzí, že nemám poblíž nějakou pláž, protože to by byla naprosto úžasná atmosféra..!
January byla pohodová postava. Ze začátku jsem s ní měla tedy problém, ale pak už mi nějak extra nevadila. A tedy ty věci skrz jejího taťku... uff, popravdě musel každý hned poznat o co jde. Dopisy na konci knihy byly krásný :) ..
Gus byl naprosto úchvatný. Milovala jsem na něm, jak byl vtipný, milý, trpělivý, no prostě všechno :D. A ke všemu měl tetování a to je moje zatracená slabina! I kdyby měl jen jedno mini (což dejme tomu měl), tak ho hned miluju :dd. No joo, kluci a tetování.. Popravdě jsem nečekala, že by byl Gus ženatý, takže mě to malinko zaskočilo a zároveň mi bylo hned jasný kam bude příběh směřovat (a nemýlila jsem se).
Jejich mini výlety jsem zbožňovala a užívala jsem si každou stránku. A ta chemie mezi nimi! Panenko skákavá já z nich nemohla. Pomalu mě zabíjeli, jak si od sebe snažili držet odstup (což samozřejmě nepomohlo :D)..
Konec byl hezký.. čekala jsem, že to takhle dopadne, ale krásně se to četlo a já prostě tyhle klasický/klišé konce miluju..
Jediná výtka: až moc podrobný popis. Některé části by se bez toho obešly, ale jinak jsem byla vážně spokojená a knihu jsem si užila. Na léto skvělá volba! A taky doufám, že se dočkáme dalších překladů autorčiných knih, protože Emily píše vážně skvěle.. 4.5/5

(SPOILER) Jo, tohle byl fakt krásný díl. Přesto mě tu stále vadilo chování postav. Já prostě občas z nich nemohla a zase mi to drásalo nervy :D.. Na druhou stranu se už nechovali, tak jako v minulých dílech (ale jen trošku!).. America a Maxon jsou prostě ňuňu a zbožňuju je.
Dost mě překvapilo náhlé úmrtí nějakých postav. Zrovna jednu speciální jsem si oblíbila a oni jí zabijí? To jsem tedy nečekala.
Knížka byla opět čtivá, vtipná a nechybělo samozřejmě drama. Určitě doporučuju, hlavně mladším čtenářům. Co se týče dalších dílů, nevím jestli se do nich budu pouštět, vzhledem k ne moc kladným recenzím, ale třeba tomu dám šanci.

Tenhle díl jsem si užila úplně stejně, jako předchozí. Opět to bylo čtivé, krásné a i smutné (jak jinak :D).. Musím se ale přiznat, že mě v tomhle dílu trošku štvala Dawn. Občas se chovala nemístně i přes její bolestivou minulost, kterou samozřejmě chápu, ale i tak. Spencer je prostě zlato a já ho už zbožňovala v Začít znovu, takže tady to nebylo těžké :D. Tu chemii mezi nimi cítíte i přes knihu a panenko skákavá, já byla z nich fakt vedle a furt jsem se culila. Konec byl opět krásný a culila jsem se, jak měsíček na hnoji.. Ještě jsem chtěla dodat, že se mi líbí, jak zde byly zmíněné postavy z dalších dílů, takže už se těším na jejich příběhy...
Já určitě tenhle díl doporučuju. Asi se to nebude líbit všem, jako první díl, ale za mě to bylo pořád super.