bafuskyBaf komentáře u knih
Mám z té knihy trošku rozporuplné myšlenky. Ze začátku mě to bavilo, ale pak se to nějak zadrhlo a nutila jsem se to dočíst.
Kocour byl dobrej..:D zvlášť jak přinesl suspenzor..:D
Tohle byla hodně dobrá sonda do života dvou lidí, kteří se spolu vyspí na jedné párty.
Za mě super čtení :-)
Já ani nevím jak knihu popsat. V knížce jsem se ztrácela, možná to bylo tím, že jsem furt nevěděla ke komu tu postavu mám zařadit. Za mě moc postav. A konec? Pořádně nevím, jak ta kniha dopadla nebo spíš nedopadla.
Tak tohle byla jízda...Knížka mě naprosto pohltila. Prostě wau. Vůbec jsem neodhadla, kdo to udělal. Podezřívala jsem snad všechny :-D
Mě se tenhle druhý díl líbil mnohem více než první. Fakt super čtení. Slaďouši no :D
To byla tak hezká a milá knížka s vánoční tématikou a samozřejmě s láskou...Myslím, že to nebude jediná přečtená knížka od této autorky.
Zase super detektivka. Moc se mi líbí to prostředí Aljašky a ostrovů kolem. Už se těším na další pokračování s Kate.
Já jsem se prostě bavila od začátku až do konce... Ano, Penelopa byla praštěná...a to se mi líbilo...Četlo se to skvěle a asi bude další knížka, tentokrát o Camovi..:-) tak šup sem s ní...:-D
Zase jsem s touto knihou nesáhla vedle... Přečteno za chvíli...Moc se mi líbil Simon a i Bridget...Mezi nimi to fungovalo...Takže plné hodnocení..:-)
Mě se to rozhodně líbilo více než předchozí kniha Neprofesionál. Wyatt mi byl moc sympatický a Melina taky, klidně to mohla být delší kniha.
Všechno v té knížce fungovalo jak mělo.
Jejej...nová závislost...Defy byla taková jednohubka...skvěle se to četlo, děj ubíhal. Metody a Jamie mi byli sympatický..Jdu číst další díl.. :-)
Rodinné drama. Adam mi byl trošku více sympatičtější. Četlo se to skvěle, vtáhlo mě to do děje.
Moje první duchařina. Musím říct, že se mě kniha líbila. Nechtěla jsem ji odložit, i když jsem měla husinu... Nutilo mě to číst dál. Určitě si ráda přečtu další knihy.
Asi se mě to líbilo víc než první díl. Zase jsem se tam nasmála...:-) A jdu na třetí díl...:-)
Tak tahle kniha mě překvapila..Dost jsem se nasmála. Jdu na Aidena..:-D
Hezký vánoční příběh. Po přečtení pár stránek sem tušila, jaký bude konec, ale i přesto se ta knížka četla hezky a bylo to zase trochu něco jiného.
Tahle knížka se mě líbila více než první díl...super počteníčko...☺️
Jako byla to novela k zamyšlení..jen ten konec nevím nevím...někdo by to určitě neudělal.
Zase mě autorka nezklamala. Ke konci mi už docvaklo, kdo to udělal...ale vůbec to nevadí..zase skvělá knížka.