bagel komentáře u knih
Docela mě to zklamalo, ale je pravda, že jsem neočekávala detektivní linku. Koncept vedení domova a výběr studentů byl zvláštní.
Já jsem byla spokojená, rychlé a příjemné čtení, hezké spojení Holandska a jižní Afriky, minulosti a přítomnosti.
Pomalý začátek, ale pak mě to zaujalo. Nejvíce se mně líbily pasáže popisující chování a reakce hlavního hrdiny. Jsem zvědavá na druhý díl.
Další z řady knih s facebookovými statusy. Patřila k těm lepším, ale v druhé polovině jsem už trochu přeskakovala, bylo to pořád stejné.
Celkem dobré, s nečekaným koncem. Jen těch scén ze života Ctiradovy rodiny by měl autor ubrat.
Nečekala jsem, že mě kniha tak chytí, poslední kapitoly jsem si musela dávkovat. Úžasné čtení a doufám, že takových sestřiček je co nejvíce. Zajímavé bylo i porovnání práce sester v Anglii a u nás.
Určitě jedna z lepších detektivek z této řady. Nepříliš komplikovaná, líbil se mně trochu odlehčený styl vyprávění.
Pro mě dost znepokojivá kniha, v něčem jsem se v hlavním hrdinovi našla.
Opravdu precizně zpracování jak po obsahové, tak po grafické stránce. A k tomu se přidává vylíčení velmi zajímavého životního příběhu manželů Ascherových
Je to už moje několikátá kniha o detektivu Berkovi a ani nevím, proč ty knihy pořád čtu. Jejich kvalita jde dolů.
Komiksy s Hildou jsou sice lepší, ale i knihy mě baví.
Za mě průměrný (i když dobře čtivý) román ze života. V tomto rozsahu nebylo možno témata rozpracovat více do hloubky, což byla škoda.
Nemám co vytknout, precizně zpracované s množstvím doprovodných fotografií a dokumentů. Jsem ráda, že je zajímavá výstava takto zachycena.
Sága je trochu přehnané slovo, popisují se zde osudy tří sester a jejich rodin, ale oceňuji, že jsem se mohla více dovědět o postavách známých z učebnic včetně těch jen letmo zmíněných.
Pomalejší tempo mně vyhovovalo a knihu jsem si vysloveně užila. Těším se na jaře na druhou.
Kniha není pro toho, kdo by očekával napínavé případy z pohotovosti ve stylu mnoha seriálů. Hodně realisticky popisuje, s jakými problémy se setkává lékař, který začíná na pohotovosti v americké nemocnici a do toho prolíná jeho rodinný život.
Nemohu se než jen přidat ke všem dříve uvedeným nadšeným komentářům. Mnohé zde uvedené informace byly pro mě zcela nové a navíc byly podány velmi přístupnou formou.