Barbo(Rella) Barbo(Rella) komentáře u knih

Božští rivalové Božští rivalové Rebecca Ross

Nečekejte lehké oddechové čtení. Zprvu je zápletka milá a nevinná. V půlce knihy se to zlomí a postavy které si už na začátku zamilujete si zamilujete ještě víc. Nakonec vás zasáhne těžké téma války, nervy drásající vyvrcholení - no a ten konec? Ach jo. Čekala jsem pohodové fantasy, místo toho jsem dostala drama, trauma a zhoršilo se mi astma a rozhodně na to budu nějaký ten čas myslet. Přes to všechno je tato kniha je SKORO 5* čtení. Čekání na další díl bude hodně dlouhé.

30.10.2024 4.5 z 5

Teorie lásky Teorie lásky Ali Hazelwood

Smála jsem se, odreagovala jsem se, bavila jsem se, 5*. Všechno, co očekáváte od pohodového čtení !

26.10.2024 5 z 5

Neblahé vedlejší účinky srdcebolu a magie Neblahé vedlejší účinky srdcebolu a magie Breanne Randall

Strašně, ale opravdu strašně moc chyb - kdo může dovolit vydat knihu, ve které je na každé desáté straně pravopisná nebo jiná chyba? Na některých stranách bylo dokonce na pár řádcích i více chyb najednou. Rušilo to čtení. Je to strašná škoda, protože za obálku bych vraždila. Počkejte si na druhé opravené vydání.

Podle opravdu nízkého hodnocení na Goodreads jsem moc nečekala, začítala jsem se opravdu dlouho a jakmile jsem se začetla tak to skončilo. Nakonec to bylo ale milé a nenáročné čtení s velmi uspěchaným koncem. Celé to bylo velmi předvídatelné. Sem tam se mi to líbilo, ale spíš ne. Slabší 3 hvězdy.

21.10.2024 2.5 z 5