Barcasss Online Barcasss komentáře u knih

Domácí mlékař II Domácí mlékař II Klára Hadašová

Pokračování Domácího mlékaře, rozšíření o další informace, receptury.... Navazuje na předchozí knihu, neomílá stejné informace, ale navuzuje na předešlé a ještě je vhodně rozšiřuje, další receptury na mléčné vyrobky, recepty prověřené a do detailu zpracované tak, aby se podařilo.

06.02.2021 5 z 5

Věž vlaštovky Věž vlaštovky Andrzej Sapkowski

Ve Věži vlaštovky dostává značný prostor lvíče a to mě neskutečně baví!

05.01.2025 5 z 5

Vyznamenání Vyznamenání Danielle Steel

Čtivý a poutavý příběh o životě odvážné Gaëlle od její začínající puberty až po věk velmi staré byť vitální babičky. V příběhu je zahrnut i život její rodiny a problematický vztah s dcerou.

07.10.2024 4 z 5

Katova smrt Katova smrt Laura Noll

Kniha byla čtivá a donutila mě dohledat si podrobnější informace k atentátu, za to jsem hodně ráda.

14.02.2024 4 z 5

Světla na Labi Světla na Labi Miriam Georg

Velmi čtivé dílo, opravdu pěkně se četlo... vlastně skoro jedním dechem.

26.01.2024 4 z 5

Polární běsy Polární běsy Greer Macallister

Pěkné téma, které zaujalo. Zajímavé postavy, jen hlavní hrdinka mi postupem času trochu ležela na nervy. Četla se poměrně snadno. Celkový dojem z knihy je kladný. Navíc mě to donutilo si dohledávat další informace k zajímavému, což beru u knihy jako "velký dobrý".

26.01.2024 3 z 5

Neotvírat! Slizké! Neotvírat! Slizké! Charlotte Habersack

Už na synovu (9) žádost po 1.díle vybraná jako domácí četba, přečetl s velkou chutí, protože se mu líbilo, že už hlavní trio přátel zná a opět byl fascinován mapou Suchopáru, kde si v průběhu četby hledal, kde se příběh odehrává. Slizík se mu zamlouval už na úvodní stránce asi i proto, že je to milovník všech možných i nemožných slizů. Po dočtení jsme zapsali do čtenářského deníku a šli vyrobit domácí sliz. A objednali další díl.

23.03.2023 4 z 5

Domácí mlékař Domácí mlékař Klára Hadašová

Není co dodat, top! Mám ho už 3 roky a stále s ním pracuji.

06.02.2021 5 z 5