baru_h komentáře u knih
Povídku jsem si zařadilo do čtenářského deníku k maturitě a vůbec nelituji přečtení. Povídka je skvěle napsaná. Autentický popis situace mi nahnal až husí kůži,takže opravdu jedině doporučuji.
Už po přečtení autorčiny předchozí knihy Eleanor&Park se mi zalíbil styl,kterým autorka píše. Ani tato kniha mě nezklamala po stylové stránce. Líbily se mi postavy i samotný děj. Co jsem přeskakovala byly vložené povídky o Simonu Snowovi. Nějak mě to neoslovilo, ale myslím,že to tam na škodu určitě není (co se nelíbí mně,může zaujmout druhé). Čekala jsem i nějaké napětí a zvrat,kterého jsem se také dočkala. Takže zato jedině * navíc. Jediné,co mě zklamalo bylo zakončení příběhu.
Třetího dílu jsem se (nejen já) nemohla dočkat. Po přečtení dvou předchozích knížek jsem čekala parádní zakončení. Doufala jsem v nějakou napínavou zápletku,která by mi na okamžik vzala dech.A?! Já se dočkala. Třetí díl byl opravdu diamantovou třešničkou na tomto dortu.
Kniha je tenká a má 126 stran,takže jsem ji přečetla za necelé dvě odpoledne. Byla dobrá,ale úplně tak moc mě neupoutala.
Krásná kniha a ty obálky jsou opravdu překrásné. Už se nemůžu dočkat až si přečtu i ostatní díly.
Velmi zajímavá kniha,která je napsaná jiným stylem než ostatní knihy. Četla se mi rychle a v jistém smyslu byla i napínavá.
Papírová města od Johna Greena je jeho další povedená kniha. Miluju jeho styl.
Doufala jsem,že to tak dopadne,ale přesto by mě zajímalo jak to bylo potom. To mám,ale u každé knihy.
Pro mě byla kniha velmi napínavá v tom smyslu,že jsem "hltala" stránku po stránce,abych se dozvěděla jak se to mezi Anastasií a Christianem vyvine.
Jinak je to skvělá kniha s přitažlivým tématem,která se čte jedna radost a vaši fantazii nenechá chladnou. Rozhodně si přečtu i zbylé dva díly.