bea.mari komentáře u knih
Tato knížka se mi moc líbila a nejvíc se mi na ní líbilo, že šotek byl v letadélku. A také se mi líbilo na konci, že pan Walker si chtěl na půdě postavit dráhu pro vláčky. Tahle knížka je zábavná.
A Kristýně a Ráchel se podařilo získat smaragdový kámen pro vílu Emílii.
A ještě se mi líbilo, jak vjel šotek na skateboardu do výtahu a ten se za ním zavřel.
Vílám budu vždycky dávat 5 hvězdiček, pokud tam nebude něco strašidelného.
Byl jednou jeden Jonáš a ten nechtěl poslouchat, co mu Bůh nařídil. Nechtěl pomáhat lidem. Tak utekl a zaplatil si jízdu na lodi. Pak přišla velká vichřice a Jonáš spadl do vody a spolkla ho velryba. A pak ho vyplivla na souš a on potom šel a pomáhal lidem.
Doktorka Plyšáková se vždycky snaží někomu pomoct a vždycky se jí to povede. Teď pomohla Melindě, která nemohla plavat, protože nemohla hýbat ocasem.
Nejvíc se mi líbila čtvrtá kapitola o zakleté princezně.
Bůh Anúbis je velmi krutý bůh. Bůh Anúbis to dělal takto: faraónovo srdce zváží s pírkem pravdy a když váží míň, faraónovo mrtvé tělo může do záhrobí, a když váží víc, Anúbis pošle mrtvé tělo faraóna nestvůře, která ho rozsápe na kusy.
Knížka pro nejmenší, tak akorát pro mojí malou sestřenici. (Nejtěžší knížka, kterou jsem kdy četla. :D Fór.).
Byla to hezká kniha a Lena byla teda ztřeštěná. Nejvíc mi přišlo vtipné,jak jeli na mopedu a když si hráli na druhou světovou válku.
Je to sice hodně vraždící, ale zároveň to je takové zábavné a vtipné, tak dávám pět hvězdiček.
Dávám čtyři hvězdičky, protože je to jakoby kruté, když lidé viděli ve sněhu jeho krvavé šlápoty... to se mi hodně nelíbilo.
Je moc hezká knížka o různých hudebních nástrojích. Nejvíce se mi líbil příběh o violoncellu, co neznalo noty. Byl to moc vtipný příběh o tom, jak jedno violoncello se nechtělo učit noty, prý je to k ničemu. A jeho rodiče se ho zeptali, jak teda bude hrát, a ono řeklo, že bude hrát to, co slyší. A tak jednou hrálo na vernisáži úplně falešně. Pozoun pochopil, co se děje, a šeptem mu napovídal: "f, h, dis, gis," a na dernisáž se už violoncello noty naučilo a umělo to.
Sice je to kraťoučká knížečka, ale moc se mi líbila. Má krásné ilustrace. Tuto knížku jsem četla bráškovi na dobrou noc a hodilo se to, protože jsme zrovna na horách v zimě.
Je to hodně hezká a napínavá knížka o tom, jak Olívia musela udělat tři zkoušky (zkoušku temnoty, zkoušku důvěry a zkouška krve), aby dokázala, že je hodna poznat tajemství krve. Hned jak jsem to dočetla, tak jsem si šla číst další díl.
Knížka byla hezká, dala jsem tři hvězdičky, protože mi připadala moc dětská.
Mně se líbily všechny pohádky. Četla jsem jednu za měsíc,aby mi to vydrželo celý rok.
Dávám 5 hvězdiček, protože se jí narodila mláďátka a protože Jasmína dostala od Hvězdičky koťátko.
Bylo to hodně moc vtipné, jako deník malého poseroutky. Nejvíc mi přišel vtipný princ Brambora a mrkvometač.
Líbilo se mi to, jsou to hezké pohádky pro holky o vílách, mořských pannách a princeznách.
Nejvíc se mi líbil příběh o líné Karolíně a nejmíň se mi líbil příběh Marcela celá z marcipánu, protože ta holka byla hodná a poslušná a dobře se učila, jenom doma pořád tajně jedla sladké a čím víc rodiče chodili do práce, tím víc tloustla.