BelphegorSara komentáře u knih
Velmi hezky napsaná knížka. Věřím, že ji ocení zejména děti na táborech kdy si vyprávějí strašidelné historky. Já ji přečetla jedním dechem a druhý i třetí díl také.
Krásné zpracování a nádherné fotografie. Myslím, že nemám co vytknout.
Jak již bylo napsáno: MÁSTRPÍS! Klobouk dolů. Hypnos jako kapelu miluju a Bruno je nesmírně charismatický člověk. Kniha je zařazena mezi mé klenoty.
Nemám co vytknout. Přečetla jsem ji tak 50x a stejně se k ní zase jednou vrátím.
Jedna z mých milovaných knih od Kinga. Nemohla jsem se odtrhnout. Líbí se mi, že je to příběh o něčem co se může stát každému jednomu z nás. Krásně popsané detaily a hezky vyjádřené pocity malé holčičky této knize přidávají.
Skvělá! Směju se u ní pořád a to mi je 20 :) Mám ji přečtenou několikrát a nelituji. Vždy zvedne náladu.
Velmi čtivý, vtipný a ironický román. Tuto knihu jsem poprvé četa v mých 14 letech a od té doby se k ní pokaždé ráda vrátím. Mám ji přečtenou zhruba 10x a nikdy nelituji :) U některých kapitol jsem se vážně zasmála a ačkoli romány o dívkách a jejich problémech nemusím tak tohle je výjimka.
Já od toho čekala daleko víc. Knihu jsem měla přečtenou do hodiny a půl. Čekala bych, že bude lepší už podle názvu, ale ten příběh byl uplně o něčem jiném. Trošku jsem se do toho dostala když odjela s tím klukem, ale pak zase zklamání. Hodně slabá povídka.
Tuto knihu teprve začínám číst, ale už jsem si nějaký obrázek udělala. Všechny příběhy o Zaklínači mne bavily, ale tenhle je zatím nejslabší. Kniha mne baví, ale délka kapitol a mnoho latinských výrazů působí přehnaně. Snad bude zbytek knihy lepší :)