BelphegorSara komentáře u knih
Skvělá a velmi čtivá. Líbí se mi, že na pořádnou zápletku čekáme dlouho. Bylo to napínavé.
Nijak mne neoslovila. Zajímavý příběh, ale zpracování se mi moc nelíbilo.
Zajímavý příběh, krásné zpracování a pochmurná atmosféra. Ráda se k ní jednou vrátím.
Moc pěkná knížka. Pro mladé slečny které baví tajemno ideální a já si u ní skvěle odpočinula :)
Celkový dojem vůbec není špatný. Přečetla jsem ji rychle a byla super, ale už bych se k ní nevracela.
Já se od ní nemohla odtrhnout. Skvěle napsaná, ale až moc pobožná. Jinak jsem bya mile překvapena.
První kniha kterou jsem si vybrala podle krásného obalu :) Nelituji! Krásný příběh a velice sympatická hlavní hrdinka. Mystičnost a malinko složitější styl psaní autorky, této knize přidávají. Patří k mým oblíbeným.
Přečetla jsem ji celkem rychle a nelituji. Každopádně v některých částech byla opravdu velmi nudná.
Krásný a smutný příběh. Nemohla jsem přestat číst. Různé osobnosti střídající se v jedné mladé slečně která si prožila velké trauma mě absolutně ohromily. Nic podobného jsem zatím nečetla.
Tuto knihu mám vždy velmi rychle přečtenou. Přečetla jsem zatím jen 4 díly, ale s radostí se pustím do dalších. Postavy, zápletky a prostředí jsou mi velmi sympatické a nemůžu se vždy odtrhnout. Jsem ráda, že jsem na tuto sérii narazila.
Tuto knihu jsem si kdysi půjčila v knihovně a moc jsem se těšila až si ji přečtu. Když jsem s tím začala tak jen s velkou obtíží jsem se dostala dál než na druhou kapitolu. Ze začátku mě vůbec nebavila, ale potom... Skvělé! Když jsem ji četla podruhé tak mi to dávalo větší smysl a vnímala jsem tu temnou atmosféru a hltala zápletky. Kromě celkem nudného začátku nemám co vytknout.
Tato kniha se mi velmi vryla do paměti. Přečetla jsem ji za pouhých pár hodin a doslova jsem se do ní ponořila. Skvělý příběh, hezky napsáno a Hedrou jsem byla okouzlena! Nemám co vytknout.
Knihu jsem přečetla jedním dechem. Blackwood měl krásnou atmosféru a hlavní hrdinka byla sympatická. Ubírám však bod za konec knihy. Autorka si s tím mohla trochu pohrát a nebylo by co vytknout.
První jsem viděla seriál který miluju. Knihy jsem přečetla všechny jedním dechem a byy skvělé, ale bylo těžký si hlavní postavy představit jinak než v seriálu. Například Emily jako zrzku a Spencer jako blondýnku.
Tuto knihu mám velmi ráda. Film je mizerný a celá ta mánie kolem toho taktéž. Já tuhle knihu znala dříve než film a moc mne bavila. Ubírám 2 hvězdičky za klasickou představu upíra jako sexy hezouna. Ach, kam se poděli upíři jako Nosferatu či Drákula?