beluca

Naprosto souhlasím se Samirou a jejím hodnocením - lépe bych to nevyjádřila :-), mluví mně z duše. Perfektní!

Zajímavý, lehce dobrodružný román, u kterého mně nenadchl jen konec. Jinak čtivé.

Sci-fi žánr vůbec nevyhledávám, ale tato kniha mně velice pozitivně a mile překvapila a navíc od českého autora :-).

Jako žena a né zrovna milovník válečných knih :-), musím ohodnotit kladně!

v pubertě to pro mně byla nádherná knížka. Dodnes milá, ale již beru z nadhledem :-).

Kniha byla dobrá, ale pro praktická cvičení jsou lepší knihy k dispozici .-).

Velice vtipná, klasický anglický humor. Prostě podařená!

Knihu jsem dostala v mládí, protože mám stejné křestní jméno, jako hlavní hrdinka :-). A celkem se mně líbila. příběh se četl snadno a lehce.

Opět další kniha z povinné školní četby, která mně mile překvapila, vtáhla mně naplno do děje a zanechala ve mně hluboký dojem. Určitě doporučuji

I když první autorčina kniha Andělé v mých vlasech mně nadchla, tak se přiznám, že i já jsem tuto knihu, jako jednu z mála, do konce nedočetla. Nemohu jí hodnotit jako špatnou, ale někdy jsem také začínala pochybovat o autorčině zdravém rozumu.

Působivé, hluboké čtení, které mně hodně oslovilo a moc se mně líbilo. Další díl schody do nebe už mně tak neuchvátily, ale Andělé v mých vlasech vřele doporučuji.

Výborný esoterický román. Mám ho moc ráda a ráda se k němu vracím. Čte se hladce a myslím, že nemusí být poutavý pouze pro milovníky esoteriky :-), ale pro každého. Rozhodně doporučuji!

Přečetla jsem velké množství knih o magii a esoterice a Bardona považuji za jednoho z nejlepších autorů v této oblasti. Kniha ovšem není pro každého :-). pokud po ní šáhnete, ujistěte se, že jste na ní již připraveni. Chce to o magii a esoterice už určitě "něco" vědět, aby pro vás byla přínosem. Za sebe jí 100 % doporučuji každému, kdo se chce v této oblasti rozvíjet.