Bet komentáře u knih
Je to opravdu krásná kniha,opravdu mě moc zasáhla. Při čtení jsem přemýšlela co bych dělal být na místě Willa a po pravdě asi bych to taky chtěla ukončit. Vžila jsem se tak do role Louisi, že jsem místy ani nedýchala a brečela a brečela. Všem doporučuji knihu přečíst je to opravdu silný příběh. Člověk se po přečtení knihy musí nad sebou zamyslet a začít si vážit obyčejných věcí a hlavně si ten život užívat.
Kniha je hezky psaná pořád se tam něco děje :)
Napínavá, zajímavá a ten zvrat na konci Clary a Jace, ani jsem nedýchala.
Hned se vrhnu na další díl:)
Pro mě zatím nejlepší ze serie :-) je to vtipný a velmi pohotové čtení.
Jako první mě zaujal obal NÁDHERA :) ale kniha byla perfektní stejně jak obal. Kniha je vtipná a čte se sama.
Bylo to příjemné počtení, ani vtip nechyběl. Super těší se na další díl, už ho mám koupený. :)
Na knihu jsem se velice těšila a splnila má očekávání. Přečtena za dva dny.
Autorka opět nezklamala super počtení, příběh se mě také moc líbil.
Vím že někomu se nelíbí střídaní promluvy hl. postav, ale mě se to naopak líbilo moc i když se to opakovalo. po pravdě musím říct, že mám raději pohled muže než ženy :) Musím říct, že kniha je čtivá. za mne super.
Tak jak vždy ví Elle Kennedy jak na to. Mám její knihy opravdu ráda.Začnu číst a najednou je konec :) super
Já musím říct, že jsem knihu také zhltla. Podle mě je fakt skvělá, zajímavý je i styl jakým autorka knihu napsala. U prvních dvou dílů nemám co vytknout, můžu jen před autorkou smeknout klobouk. :)
Třetí díl mě trošku nudil určité části jsou zdlouhavé. Ale zase se musí nechat zajímavě propracované pasti (autorka musí mít ohromnou fantazii). Hlavně jsem pořád čekala na Peetu a když konečně přišel na scénu tak jsem se modlila aby se uzdravil.
No a konec, Katniss si vybrala dobře já bych se tak také rozhodla. No jo jsem Peetova faninka :)
Můžu jen říct „Šťastné Hladové hry! Ať vás stále doprovází štěstěna!“
Ps.: Už se těším na poslední díl, určitě na něj půjdu.
No podle mého názoru je nejhorší srovnávat knihy , které jsme už četli. Samozřejmě, že je to pořád to stejné.Bohatý sexy muž je okouzlen naivní mladší dívkou,po které šíleně a zapadají do sebe. Autoři to píšou proto, abychom to četli vědí co chceme. Určitě bychom nečetli knihu kde se muž střední postavy a místo pevného břicha vanu svádí mladou a naivní dívku a dělá sní všechny ty věci o kterých čteme a občas toužíme. Já bych to teda nečetla:)
Já se snažím na každé knize najít něco jiného, samozřejmě mám svou oblíbenou, ale dávám šanci i ostatním:)
Druhý díl no nemám slov :) u prvního dílu jsem ke konci nedýchala :),ale při druhým jsem nedýchala celý díl :)
Přečetla jsem jí za den musela jsem vědět jak to dopadne. Na spoiler jsem nekoukala, tak jsem to měla jako překvápko :) (trpěla jsem až do konce a říkala si to nemůže být pravda)
Tak právě čtu třetí díl a už jsem v klidu :)
Musím se před autorkou poklonit, že v takové době vymyslí něco co je lepší než Twilight a jí podobné.
Jediné co můžu říct je OMG :)
Kniha mě velice překvapila, moc se mě líbila a hezky se četla.přečetla jsem jí jedním dechem :)
Styl s jakým Sarah píše jsem si zamilovala. Její knihy hltám jedním dechem. A Dědička ohně opět nezklamala. Už se nemůžu dočkat dalšího dílu.
Série Bez dechu není špatná i zápletka se mi docela líbila.
Na této knize se mi líbilo, že po noci Robertem to nějak nedramatizovala. A Aleš ten překvapil. Dva kroky od ráje to opravdu sedí, aspoň tak jsem si přišla , po přečtení knihy :)