bezzink
![Učedník Učedník](https://www.databazeknih.cz/img/books/79_/7904/ucednik-dCh-7904.jpg?v=1522088586)
Me druhe setkani s autorkou a stale u me pretrvava pocit naprosteho uspokojeni..Muj maraton uspesne pokracuje a ja padim do knihovny pro dalsi knihu v serii..U Ucednika muzu pridat jednu hvezdicu navic, kterou jsem ubrala u Chirurga diky zmirneni feminismu..:)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Chirurg Chirurg](https://www.databazeknih.cz/img/books/79_/7903/chirurg-K7R-7903.jpg?v=1449075852)
Moje prvni seznameni s autorkou a muzu rict, ze jeste dnes pobezim do Luxoru pro dalsi knihu v serii..:) Kniha byla velmi ctiva a cetla se doslova jednim dechem..Muj znamy tlukot srdce a zrychleny tep, ktery mam u jinych thrilleru, se sice nekonal, ale i tak byla kniha hodne zajimava. Hlavne byla logicka a neprekombinovana..Co mi ovsem vadilo, jak uz tu nekdo psal, byl feministicky raz hlavne v souvislosti s vysetrovatelkou..Prislo mi to zbytecne moc vyhrocene..Jinak spokojenost :)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Prokletí Prokletí](https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/234653/prokleti-234653.jpg?v=1420549855)
Knizka se mi libila. Cetla se lehce, plynule, za 3 dny bylo po vsem. :) Na zasmodrchany zavery jsem uz u Lisy zvykla a tohle sice bylo na hrane, ale dalo se to. Co se mi hodne libilo, bylo propojeni s ducharinou, tohle ja muzu. Jen tak hezky v naznacich, ale s rychlym tepem. Takze za me urcite tato knizka spada do kategorie lepsich od Lisy.
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Nechtěj nic vědět Nechtěj nic vědět](https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/167587/nechtej-nic-vedet-zds-167587.jpg?v=1422050096)
Je pravda, ze se kniha tak trochu vymyka typickemu psani Lisy Jacson, nicmenne urcitou jeji sablonu v tom vidim. Co se tyce udajne prekombinovanosti, to bych ani nerekla. Podle me jsou vsechny zavery jejich knih prekombinovane..:D Spis me moc nebavily ty vzpominky a vracejici se pamet Avy roztazene na 300 stran. To pro me fakt nebylo nijak zavratne ctive, ale pak uz se to pochopitelne rozjelo, jak je u autorky zvykem.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Novicka Novicka](https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/150747/new-orleans-novicka-U2T-150747.jpg?v=1422050189)
Lisu Jackson mam nactenou...Necetla jsem zatim jen 2 tituly...kazdopadne tato kniha me moc nezaujala...je to sice klasika od Lisy, co se tyce stylu psani a napinavosti, trochu te romantiky, ale zkratka se mi nelibilo tema..bylo tam na me az moc jeptisek :D ale melo to zajimavy konec ( jako vzdy) a jeste zajimavejsi epilog, ten me potesil, rekla bych, nejvic z cele knihy :D
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Hořící měsíc Hořící měsíc](https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/343066/horici-mesic-weV-343066.jpg?v=1494114267)
I romantarna muze byt kvalitni, mit solidni uveritelny pribeh a hlavu a patu. Tady za me bohuzel neee.
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
![Boháč z Park Avenue Boháč z Park Avenue](https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445385/bohac-z-park-avenue-EP5-445385.png?v=1594656772)
Takovy prumer, ktery neurazi. Zapletka zajimava, zbytek nic moc. Navic Hollisovi jsem skutecne tu lasku vubec neverila. Proste byl fakt divnej. Myslim, ze kazdy se v lasce spalil, ale to neznamena, ze se clovek takhle nemozne uzavre.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Soukromé životy Soukromé životy](https://www.databazeknih.cz/img/books/61_/61546/soukrome-zivoty-TD0-61546.jpeg?v=1585681809)
Ranna tvorba Diane je neco trochu jineho nez jeji soucasna tvorba. Je jeste takova neopracovana, opatrna, za me prumerna. Ta soucasna je vice propracovana, vice sokujici, vice hlubsi a samozrejme s o moc lepsim prekladem. Ten preklad me skutecne hodne vadil, nejenom, ze nektere vety nedavaly smysl a byly doslovne prekladany, ale zaroven nepochopim to pocestovani jmen a to jeste jen u nekoho. Jinak pribeh zajimavy, to Diane opravdu umi, za me to ale nebylo ono. Ac Diane zboznuju, musim dat prumer.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Zapomenuté vzpomínky Zapomenuté vzpomínky](https://www.databazeknih.cz/img/books/61_/61542/zapomenute-vzpominky-7YW-61542.jpg?v=1587549740)
(SPOILER) Moje oblibena spisovatelka a dalsi kniha starsiho vydani ukoristena v antikvariatu. Pribeh to byl pekny a za me vysoce uveritelny. Muzu potvrdit z vlastni zkusenosti, ze potlaceni negativnich vzpominek z detstvi neni nemozne.
Kazdopadne jsem nepochopila (jako i ostatni komentujici) Clairin vztah k Randymu. Bere ho jako bratra a spi s nim? Trochu mimo. Nejak se v tom placala a to me fakt nebavilo. Proto jen 3 hvezdy. Diane to umi o moc lip.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Strážkyně majáku Strážkyně majáku](https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/42243/strazkyne-majaku-65d891e62e659.jpg?v=1708691942)
Moc pekne cteni. Pravda, preklad mohl byt krapet lepsi, ale neda se nic delat. Jsem moc rada, ze jsem celou trilogii sehnala a tesim se na dalsi dily. 5 hvezd dat nemuzu, je videt, ze Diane se za tech bezmala 30 let vypsala a jeji soucasna dila jsou nekde jinde.
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Ve stínu cypřišů Ve stínu cypřišů](https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/15283/ve-stinu-cyprisu-KIT-15283.jpg?v=1587549865)
Pro me zatim nejmene zazivna kniha od Diane. Zacinam uz trochu chapat ten Dianin styl, kdy rozkryva jedno tajemstvi za druhym a zatim to nikdy nebylo moc predvidatelne a hlavne to gradovalo po kouskach az do finalniho odhaleni. Clovek si mohl lamat hlavu a postupne se snazit ty jednotlive kousky sestavovat. Tady ale jsem to zasadni tajemstvi rozklicovala uz na zacatku. Bylo to uplne nasnade. Plus zadna gradace se nekonala. Az v zaveru knihy nam byl predlozen odhalujici pribeh.
Ale ctive to bylo opet dost, behem 2 dnu bylo po vsem. Takze urcite spatna kniha to vubec neni, jen pro me to nebylo moc napinave a prekvapujici.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Smrtící nahota Smrtící nahota](https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/2358/smrtici-nahota-QwE-2358.jpg?v=1667478304)
Prumerna detektivka. Nekdo muze brat ty prvky budoucnosti jako pridanou hodnotu, me to ale moc neuchvatilo.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Oddelené postele Oddelené postele](https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/171960/oddelene-postele-171960.jpg?v=1376308728)
Toto me uplne minulo...Vubec mi nedavalo smysl jednani postav...Bohuzel
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
![Splněný sen Splněný sen](https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/20034/splneny-sen-4gj-20034.jpg?v=1643013181)
Tentokrat jen 3 hvezdy. Prislo mi to uz az moc slunickove. Hlavne ten zaver.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Slova paprsků Slova paprsků](https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/309484/slova-paprsku-Kk4-309484.jpg?v=1472157142)
Opet jsem se bavila a byla to jizda. Musim ale dat 4 hvezdicky, protoze me tuze moc nebavily casti o Salanine minulosti s bratry a otcem. Vzdy, kdyz jsem otocila stranku a tam byla nova kapitola s podnadpisem - 6,5 atd let zpatky, strasne me to otravilo. Chapu, ze tyto casti je treba si usporadat aby byla pochopena povaha a ciny te ktere postavy, ale zkratka ja bych se spokojila jen s pritomnosti. :)
Kazdopadne jinak me tato saga kompletne pohltila a absolutne si neumim predstavit, jak to budu ted dalsich par let prezivat, kdyz budu muset vzdy 2 nebo 3 roky nejmene!!!! cekat na dalsi dil!!!
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Pod australským sluncem Pod australským sluncem](https://www.databazeknih.cz/img/books/63_/6360/pod-australskym-sluncem-6360.jpg?v=1248690685)
Hodne cervena cervena knihovna, obcas az prilis na muj vkus, ale tak zena si obcas rada pocte o takovehle spalujici romantice, ze? :) Takze do ubrecene Anglie mi to to slunce prineslo a to se pocita!
![Všechno mi řekni Všechno mi řekni](https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/210765/savannah-vsechno-mi-rekni-oFx-210765.jpg?v=1418505616)
No je pravda, ze to mohlo byt lepsi...Ale na druhou stranu, clovek, ktery by se s touto autorkou seznamil prave pres tuto knihu, muze byt z toho na vetvi...Pro me uz je to takovy standard, ktery ctu jednim dechem a kdy presne vim, zda se mam o hrdiny bat nebo zda rozuzleni bude prekombinovane ci ne...
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Carte Blanche Carte Blanche](https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/115663/carte-blanche-115663.jpg?v=1332405632)
Ach jo..tohle bylo ale utrpeni..poprve, co me mrzelo, ze jsem si koupila Deavera...na to jak ho zeru a zboznuju, tak tohle teda nebyl muj salek caje...nedocetla jsem ani do pulky, obrovske zklamani..ale proti gustu...je fakt, ze bonda nemusim obecne...
![Lovec Lovec](https://www.databazeknih.cz/img/books/82_/82976/lovec-82976.jpg?v=1310600386)
Lovec me dostal..:) i pres to, ze J.D. pise sablonovite a jeho zvraty na posledni chvili uz kazdy ocekava, vzdy bude moji srdcovkou :)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)