Bibionyka

Na můj vkus příliš roztříštěné, komplikovaně propletené a náročné na paměť.

Krásně pozitivní kniha. Jedna z nejlepších knih pro dobrou náladu.

Brutální šílený příběh psaný velice čtivou formou. Člověku se ani nechce věřit, že tohle všechno se skutečně stalo.

Velice poučná kniha, která dokáže otevřít oči i naivním lidem.

Moc poučná kniha, která lidem vysvětluje, co vlastně znamená slovo psychopat. Mnoho z nás se totiž mylně domnívá, že psychopati jsou jen nějací sérioví vrazi, ale tak to není. Psychopati jsou především bravurní manipulátoři.

Trochu moc velký guláš, autorka se snaží nacpat co nejvíc kuriozit a extrémů do jedné knihy, což na mě osobně nepůsobí moc dobře.

Jedním slovem nádhera!!! Geniální styl humoru a celé je to navíc velmi zábavné. Jako bonus je v tomto díle obsaženo mnoho podnětů k vážnému zamyšlení.

Líbila se mi kniha i filmové zpracování. Zajímavá fantazie a napínavý děj z tohoto románu dělají něco, u čeho se člověk rozhodně ani na chvíli nenudí.

Další z krásných příběhů ze Zeměplochy, nyní o vzniku tištěných novin. Navíc hezky promyšlená záhada s lordem Vetinarim.

Tohle je literatura, která se nečte snadno. Ale je v tom ukryto mnoho zajímavých psychologických postřehů, zejména sebedestruktivní chování hlavní hrdinky je dobře vykresleno.

K přečtení knihy mě inspirovalo shlédnutí filmu a ač knihy většinou převyšují filmová zpracování, tentokrát to vidím trochu naopak. Filmové zpracování mě bavilo o trochu víc, ale to neznamená, že při čtení bych se taky nezasmála.

Výborně napsaná kniha z právnického prostředí, ostatně jako většina autorových knih. Velice si mi to líbilo.

Velmi silný a poučný příběh, dost mi připomíná román Řasnatci. Tohle by měla být povinná literatura pro mladé dívky, aby nešly do prvního vztahu s naivitou a růžovými brýlemi.

Tato kniha je nejen životopis, ale má velký motivační potenciál.