BlankaTr komentáře u knih
Bravo, A. Marsons! Tentokrát jsem vůbec netušila, kdo je vrah. Velmi ztrhující thriller, už se těším na další případy Kim. :)
Brilantní, strhující příběh. Kim mám moc ráda a je mi blízká, doufám, že A. Marsons má v plánu další díly s Kim. :)
Knížka se mi špatně četla :( avšak nechtěla jsem přijít o děj, tak jsem zhlédla film. Moc pěkný příběh.
Již 7 let pracuji s dětmi, kteří mají lehkou formu autismu. Tato knížka sice popisovala tu těžší formu, ale i tak mi zodpověděla spoustu otázek. Moc se mi líbila závěrečná povídka, a knížka na mě udělala opravdu dobrý dojem.
Jo tak tato knížka mě teda bavila hodně! Hned od začátku mě zajímalo jak vše vlastně dopadne. Mistrně popsaný děj plný napínavých okamžiků a zvratů ! Jsem spokojená :)
Tato knížka byla naprosto úžasně a čtivě napsaná. Na každé stránce se něco dělo. Těším se na další díla této autorky. Doporučuji. Nálepku bestseller si skutečně zaslouží :) .
Tato detektivka mě velmi mile překvapila. Na začátku byla napínavá, až tak, že jsem ji četla už u snídaně a pak kručení žaludku mi připomnělo, že bych měla vařit oběd. Prostřední část trochu slabá a nudná, ale hodně mi toho vysvětlila. Dokonce se našel čas i na nějakou tu romantiku :) Tušila jsem kdo je vrah, takže konec pro mě nikoliv překvapující ......
Odpočinková knížka. Skvělý nápad na příběh, avšak předvídatelnost děje a ke konci jsem se trochu nudila. Ale i tak si ráda přečtu druhý díl :)
Velmi pěkná série :) Těším se co dalšího spisovatel napíše ... :)
Kniha mě vůbec neoslovila. Přišlo mi to podobné Deníku Bridget Jones, s tím rozdílem, že teď jsem se moc nenasmála.
Velmi zajímavá detektivka... Autorka si mě získala už Němým křikem. Doporučuji! :)
Mě osobně kniha moc nenadchla. Děj byl zdlouhavý a neschopnost vyšetřovacího týmu mě rozčilovala celou knihu.
Samuel Bjørk opět nezklamal, jsem ráda, že mám jeho již druhé dílo doma v knihovničce. Famózní detektivka !!
Tak tuto knihu jsem přečetla jedním dechem, za dva dny. :) Vychladla mi u něj nejedna káva. Velmi vydařená detektivka !!!!!
Pro mě velmi nezáživné čtení, přiznám se, skončila jsem uprostřed knížky, načež můj komentář, nebude zcela objektivní. Snad se k ní někdy vrátím, až bude vytrvale pršet. :)