BlaV.

Jedna z mých prvních přečtených "verneovek" - a mám na ni vzpomínku z dětství: měli jsme ji v třídní knihovně - ve 4. či 5. třídě jsem si ji půjčila a za necelé dva týdny vrátila. Paní učitelka se mě ptala, pro ji vracím, řekla jsem, že ji mám přečtenou - nevěřila mi, že bych tak rychle obsáhlou knihu přečetla a tak si mě z ní "vyzkoušela" a přesvědčila se, že jsem ji opravdu nelhala. Bohužel jen málo verneovek mám ve své knihovně, protože je měla půjčené z knihovny, nebo byly bratrovy.

mám jiné, starší vydání, které jsem dostala od rodičů - milovaná kniha, milovaný autor

četla jsem jako malá a pak i svým synům, kniha, kterou nelze nemít rád/a

Dostala jsem kdysi od syna a povedl se mu výběr, propadla jsem této sérii (jako několika dalším).

"zhltnuto" za dva večery (druhý trochu prodloužený, ale přece to musím dočíst) - vyhlížím další díl, ideální by bylo, kdyby oblíbení autoři uměli psát tak rychle jako to my čteme :D :D

U této knihy lituji, že se ilustruje už jen velmi málo knih. Tady by se mi pár ilustrací líbilo (ke každé kapitole klidně) - usnadnilo by to představu lodi, vesmíru, mimozemšťana. Kniha se čte dobře, ale nehltám jako třeba detektivky, čtu ji pomaleji, je tam dost složitějších popisů, které musím "vstřebat". Ale asi si zakoupím i předchozí knihy autora.

Právě čtu a opět mám problém se odtrhnout, za mne znovu skvělé počteníčko :D.

Začala jsem číst a stejně jako předchozí kniha, je i tato skvělá, i když nedočteno, tak už teď hodnotím na maximum.

Přečetla jsem skoro všechny knihy toho autora - vracím se k nim, tato je moje nejoblíbenější.

loni jsem dokoupila knihy do série (chybí mi jen poslední 13. díl), přečtena zatím tři díly a třetí z nich, i když nejdelší, tak nejlepší. Jsem zvědavá, zda se laťka bude i na dále zvedat.

Ani tentokrát kniha od Lisy Reaganové nezklamala. Nešlo se od příběhu odtrhnout.

Začala jsem číst dnes ráno a jako vždy skvělé - nemohla jsem se odtrnout. Zajímavé je, že na 1. díl mě upozornila kolegyně, které se ovšem nelíbil, a já jsme sérii zcela propadla, vždy se velmi těším na další díl. Je fajn se těšit na další díl, má vyjít v říjnu.

Výborná kniha, všechny postavy v knize měli smysl a přesně zapadali do děje. Těším se na 9. díl, který by měl být v březnu 2024.

Jsem za půlkou a mohu hodnotit kladně, pěkný příběh, seznámení s australskými reáliemi, hlavní hrdina není bez chyby, což ho dělá "lidským" - těším se na další díly.

I 11. kniha s Robertem a Carlosem byla skvělá, koupila jsem v úterý k večeru, v pátek dočtena (nečtu moc rychle)

Pro někoho dle komentářů nudná a nezáživná kniha. Za mne naopak skvělá, četla jsem ji opakovaně.

Asi ve čtvrté nebo páté třídě nám z této knihy četla paní učitelka a kniha se stalo mou oblíbenou, četla jsem ji několikrát.

Vynikající kniha, ráda se k ní vracím, jemný humor, krásná čeština.