BlaV.

sice hodně "přeslazené", ale někdy je potřeba si dát oddech od krimi

1.-10. kniha přečteny (cca za jeden měsíc), mám je v měkké vazbě, tuto ještě nemám a hledám, kde ji koupit, u zatím poslední čekám na vydání v paperbaku

Začala jsem číst dnes ráno a musela jsem se přinutit knihu odložit a jít něco dělat, za mne další skvělé pokračování.

právě čtu a stejně jako u předchozích knih autorky se nemohu od knihy odtrhnout

právě čtu, a jako několik posledních knih mě děj tak nějak štve - předtím u knihy "Skoro úplně normální" nebo "Přej si, ale opatrně" - přitom všechny byly docela dobře hodnocené, naštěstí byly za pár korun ve výprodeji

zakoupena na základě kladných hodnocení, je na "čekačce" a pak uvidím, zda zakoupím i další knihu - tak už jsem začala číst a líbí se mi

Dostala jsem kdysi od syna a povedl se mu výběr, propadla jsem této sérii (jako několika dalším).

Začala jsem číst dnes ráno a jako vždy skvělé - nemohla jsem se odtrnout. Zajímavé je, že na 1. díl mě upozornila kolegyně, které se ovšem nelíbil, a já jsme sérii zcela propadla, vždy se velmi těším na další díl. Je fajn se těšit na další díl, má vyjít v říjnu.

Kniha se mi líbila, i když pořád mám problém, když muž píše jako žena. očekávám, pokračování, protože to zůstalo otevřené.

názory jsou tu různé, mně se líbil 1. díl, ale 2. "koušu dost těžce", myslím, že další díly, pokud vyjdou již kupovat nebudu

jsem asi v polovině a nějak mne to začalo vytáčet - žena chce hlavní postavu jako alibi pro večer, kdy se jí ztratil manžel a ona jí na to naivně skočí a lže - nevím, jestli budu schopná dočíst, i když se mi snad ještě nestalo, že bych došla tak daleko a nedočetla, na den jsem odložila a dočetla, ale další knihu autorky asi kupovat nebudu

včera jsem dočetla a kniha se mi hodně líbila, určitě si ráda přečtu i další knihy této autorky

1. kniha nového roku, přišla mi až po Vánocích - těšila jsem, protože se mi i 1. díl líbil, pro někoho je hlavní hrdinka nesympatická, mně je ale celkem sympatická, kniha je čtivá, zajímavá detektivka ne z pohledu policie, ale novinářky

Začala jsem číst včera večer a kdybych dnes nemusela jet do práce, četla bych asi až do rána, nemohla jsem se odtrhnout. Před pár dny jsem dočetla, je to silný příběh, v němž jsou za mne obětmi všichni - dítě, rodiče, zachránci - ve válce i po ní - ukazuje zrůdnost války - toho co dokázali dělat "lidé" lidem.

Za mne skvělá kniha, četla jsem několikrát.

Stejně vynikající jako "Dobře utajené housle", ráda se k ní vracím.

Vynikající kniha, ráda se k ní vracím, jemný humor, krásná čeština.

právě čtu, je to psané dost divně, dle níže psaných recenzí nevím, zda ji neodložím, uvidím - ale pokud to píše autorka prostředí, které zná, může na tom být i něco pravdy - prostě lidé nejsou vždy kladní superhrdinové - jen se sami mohou považovat z něco lepšího, když mají peníze, mejdany, drogy.... - dočetla jsem a nakonec hodnotím jako ne zas tak špatné, trochu mi to připomíná některé knihy z českého prostředí (Vekslák, Mafie po česku apod.)