blindone komentáře u knih
Lepší než fabulované příběhy autora.
Trvalo mi déle se zorientovat v množství názvů a jmen...ale pak to začalo mít grády jak epos o Gilgamešovi. Jako by to bylo napsáno před vznikem písma.
V mládí mě to bavilo víc než teď. Nicméně asi klasika co za to stojí a indiáni nejsou vykreslení romanticky jako v Mayovkách.
No ty bláho, celkem Škola zlomených srdcí...ale potřeboval jsem vědět, jak to skončí.
Spousta zábavných klišé, někdy kostrbaté, ale jsem moc rád, že se to ke mně dostalo.
Na začátku jsem si říkal, že je to Dallas z českého prostředí. Po celkem krátké době jsem se těšil, jak se budou jednotlivé příběhy vyvíjet. Prostě mám rád bulvár, což toto trochu je.
Jelikož si dám cigáro i pivo, je tento počin to nejlepší, co mi Rychlé šípy na stará kolena mohou nabídnout. Věřím, že pro pravověrné, kteří vyhlížejí koně z oken vlaku dodnes, jsou některá zpracování spíše urážlivá. Každopádně kniha dokáže sundat placku z čela.
Na knize je nejlepší to razítko TOP SECRET, jinak je to slabé.
Čtyřlístek jsem nikdy příliš nežral, ale tohle je nějak jiné, nevím čím. Přijde mi, že scénář obou příběhů vznikl na kalbě, kde Ljubu Štíplovou balil George Lucas.
Vždycky když dělám palačinky, tak si na tohle vzpomenu....vždycky.
Tohle mi někdo ze srandy věnoval a protože jsem kouřil hodně trávy, tak jsem si to přečetl. Nechutnost.
A sakra...tak tahle kniha mě dost ponížila. Nebyl jsem schopen přípravy ani jednoho jídla, takže jsem radši začal chodit do první třídy.
Počet hvězd je přímo úměrný množství chlastu v krvi při čtení.