Booka

Autor mele porad to same, zas a znova, jakoby ctenare povazoval za kretena, nebo je senilni a nepamatuje si ani on ani editor, ze toto uz zminoval 3x, nekdy si dokonce protireci a s nekterymi tvrzenimi nelze vubec souhlasit, jsou mimo. Je to skryty, povyseny maco, ktery sve lacine postoje zabaluje do libivych zvastu a lide mu to basti. :( Nelibi se mi ani to, ze hani jine, duchovne zamerene knihy. A tu svou nad ne vyvysuje. Za mne spis odpad, ale dam hvezdu za snahu.

Skvělá kniha plná praktických tipů nejen na léčbu, ale i prevenci! Ta by měla být v každé domácí knihovničce. Děkuji autorovi za její zpracování.

Takhle to dopada, kdyz spolu vyrazi chytra, ale silne submisivni se sebestrednym hlupakem. Bolestne cteni.

Autor si na mnoha strankach protireci. Dokonce i ve dvou odstavcich za sebou. Spousta nezajimavych veci, slozite vysvetlena, mnoho bezne znamych veci, preskakovala jsem spoustu stranek.

Strasnej preklad Heleny Matochy, ktera tak poskodila original. Prekladat neumi a presto se nestydi za tu fuserinu brat penize. Ze svedstiny moc prekladatelu neni, konkurence mala, tak to muze delat kdekdo. Neda se to cist.

Výjimečná, fascinující, geniální osobnost.

Paní se pořád vychloubá, jak byla skvělá. Velice mě to zklamalo. Forma ani obsah nemají pro mne bohužel hodnotu. Brožuru jsem vyhodila.

Autor je naivní, myslí si, že ve vesmíru jsme jediná inteligentní civilizace, je to hlupák. A nadržený primitiv, pořád se zabývá tzv., fyzickou krásou ženy a předpokládá, že to tak mají všichni jako on. A některé příklady v knížce už jsem četla v jinde, takže někdo se opičil. Kniha je o ničem a zaujatá. Nedoporučuji.

Naivní, prostoduché, prvoplánové, povrchní, irelevantní detaily a spoustu "vaty", spíš jako slohovka středoškoláka včetně jeho černobílého vidění světa. Literární hodnota v podstatě nulová. :-(

Rozbředlé, pomýlené, nesouvislé, žádná zajímavá myšlenka, která by byla řádně a do hloubky odargumentována, takové hospodské tlachání, místo argumentace rádobyvtipné příklady, které ale spolu nesouvisí, autor často vyvozuje nesprávné závěry -nebere v potaz další možné aspekty vlivu, většinou uvádí jen norské autory, zahraniční asi nemá načteny nebo co. Je vidět, že v Norsku je málo lidí, tudíž malá konkurence a psát knihy či učit na univerzitě může i tento strejda s průměrným intelektem. :-( Tahle kniha je fakt blábol. :-(

Naivni, velice zjednodusujici, cernobile videni. Jak muze toto ucit na univerzite?!

Pěkně se četla, zajímavé postřehy, příběhy, i dávkování postav.

Povrchni, zmatene, jen otrocky popisne, jde jen po povrchu, bez hloubky, sire, nadhledu. Prilis mnoho postav. Autorka umi formulovat vety, ale spisovatelske umeni neovlada. Nezamysli se na tim, co vidi, nedava veci do souvislosti, to je totiz intelektove mnohem narocnejsi, nez jen popsat, ze vlevo je stul a vpravo postel. Brzakova neni spisovatelka. Ale respekt pred jeji odvahou vypravit se na Sibir.