Booky84 Online Booky84 komentáře u knih

Temné terárium Temné terárium Daniel Handler

Opět moc pěkné čtení - líbí se mi autorovi vsuvky a jeho varování před dalším čtením. Zvědavost co přinesou další díly u mne stejně zvítězí a prostě musím číst dál.

12.09.2022 5 z 5

Tati, už tam budem? Tati, už tam budem? Vojtěch Bernatský

Milé pohlazení pro čtenářskou duši, dost jsem se bavila a smála. S dětmi je prostě legrace a každou chvíli něčím překvapí.

08.09.2022 5 z 5

Architektura - Velký ilustrovaný průvodce Architektura - Velký ilustrovaný průvodce Jonathan Glancey

Celkem zajímavá kniha, kde je možno dozvědět se základy architektury a během chvilky navštívit celý svět.

27.08.2022 4 z 5

Pohádky, pověsti a legendy Pohádky, pověsti a legendy Adalbert Stifter

Milá kniha s krásnou češtinou, škoda jen, že se jedná pouze o část díla a v knize není návaznost povídek. Čteno jako e-kniha.

25.08.2022 4 z 5

Perské mýty Perské mýty Vesta Sarkhosh Curtis

Kniha je nejen o mýtech, ale i o pohádkách či pašijových hrách a dále například o bájných mytologických stvořeních, démonech i hrdinech.

21.08.2022 4 z 5

Mezopotamské mýty Mezopotamské mýty Henrietta McCall

Opravdu krásné a čtivé mýty, moc se mi líbí ukázky u různých eposů.

20.08.2022 4 z 5

Bydlí u nás strašidlo Bydlí u nás strašidlo Jana Burešová

Krásná, milá, lehce úsměvná kniha a to nejden pro děti, ale i pro dospělé, kteří si chtějí odpočinout po těžkém dni.

18.08.2022 5 z 5

Jak zabít milionáře Jak zabít milionáře Nancy Martin

Čtivá a pohodová detektivka, ale mně se zdála nudná. Dočetla jsem ji jen abych si potvrdila vraha. Z knihovny už mám půjčený i druhý díl, tak uvidím zda mu dám šanci...

05.07.2022 3 z 5

Navždy s láskou, Lara Jean Navždy s láskou, Lara Jean Jenny Han

Krásné zakončení celé série. Opět čtivé, milé a romantické, ovšem některým postavám jsem chtěla dát pohlavek za jejich chování. Škoda, že není další díl ze studia vysoké školy...

04.07.2022 5 z 5

Láska podle Shakespeara: Marná touhy snaha Láska podle Shakespeara: Marná touhy snaha Georgina Guthrie

Pohodová romantika, stejně jako první díl. Líbilo se mi vzájemné poznávání hlavních hrdinů, mini "drama" a opět Shakespearovi citáty. Jsem zvědavá, co přinese poslední díl a čekám samozřejmě romantiku od začátku až do konce. :-)

22.06.2022 4 z 5

Máme to rádi zdravě Máme to rádi zdravě Tomáš Kosačík

Nejlepší kniha ze série - plno receptů jsem si založila a těším se, až si je uvařím a vyzkouším.

12.06.2022 5 z 5

Ezopovy bajky Ezopovy bajky Pavel Šrut

Krátké, čtivé a poučné v každé době.

11.03.2022 5 z 5

Hvězdný prach Hvězdný prach Neil Gaiman

Nádherná a čtivá fantasy kniha - líbí se mi stejně jako film, každé dílo má něco do sebe.

10.01.2022 5 z 5

Sedmero krkavců Sedmero krkavců Božena Němcová

Krásná pohádka, kde dobro zvítězí nad zlem, opět díky za eknihy zdarma.

21.11.2021 5 z 5

Kdo jinému jámu kopá Kdo jinému jámu kopá Marie Rejfová

Příjemná, nenáročná a lehce čtivá detektivka, těšim se na další díl.

25.08.2021 5 z 5

O Slunečníku, Měsíčníku a Větrníku O Slunečníku, Měsíčníku a Větrníku Božena Němcová

Opět krásná pohádka, jako dítě jsem je nečetla, tak to doháním teď.

17.06.2021 5 z 5

Sestřičky Sestřičky Donna Douglas

Skvělá a čtivá kniha, děj mne hned chytil a už se těším, až si přečtu další díl. Jsem zvědavá, co dalšího hlavní hrdinky zažijí.

22.04.2021 5 z 5

Údolí mrtvých Údolí mrtvých Tim Weaver

Čtivá a napínavá kniha, překvapivý konec, už teď jsem zvědavá na další díl.

21.11.2020 5 z 5

Dívka, která si říkala Tuesday Dívka, která si říkala Tuesday Stephen Williams

Čtivá kniha, ale na Lisbeth hlavní hrdinka Tuesday nemá, to tedy ani náhodou. Uvidíme, zda bude nějaké pokračování...

08.10.2020 4 z 5

Čekání na kocoura Čekání na kocoura Michaela Klevisová

Krásná kniha povídek pro všechny milovníky koček.

28.08.2019 5 z 5