Booky84 Booky84 komentáře u knih

Ztracený Ztracený Tim Weaver

Trochu slabší díl oproti předchozím, ale kniha měla opět rychlý spád a čtivost, ovšem konec mne tedy dost překvapil...

14.08.2021 4 z 5

Zmizení Sáry Lindertové Zmizení Sáry Lindertové Kateřina Šardická

Čtivá kniha se zajímavým a neotřelým námětem. Jsem zvědavá na další autorčiny knihy.

02.07.2021 5 z 5

Žena v okně Žena v okně A.J. Finn (p)

Čtivá kniha, nemohla jsem se odtrhnout a závěr pro mne naprosto překvapující.

22.03.2021 5 z 5

Nebezpečná láska Nebezpečná láska Kateřina Petrusová

Příjemná kniha, chytla mne hned od začátku a už nepustila.

04.10.2019 5 z 5

Divné hlášky z knihkupectví Divné hlášky z knihkupectví Jen Campbell

Kniha se mi moc líbila a dost jsem se nasmála, příjemně prožité deštivé odpoledne.

04.01.2018 5 z 5

Poslední zkouška Poslední zkouška Hans Rosenfeldt (p)

Tak tenhle díl se mi líbil nejvíc, možná to bylo i tím, že jsem musela čekat na jeho vydání po přečtení předchozího dílu a knihu jsem přečetla během chvíle, ale co ten Konec?! Bohužel jsem nikde nezjistila, zda bude další díl, dokonce jsem i četla, že snad má být dílů jen pět?! Doufám, že si to autoři rozmyslí a napíší pokračování.

12.10.2017 5 z 5

Kulka Kulka Mary Louise Kelly

Kniha se mi celkem líbila, ale ten konec mne hodně zklamal.

10.10.2017 4 z 5

Robin Druhý a jeho rodina Robin Druhý a jeho rodina Zdena Frýbová

Líbí se mi stejně jako první díl - humorná a oddychová kniha.

10.10.2017 5 z 5

Umění Umění Robert Cumming

Skvělá kniha k hledání základních informací o umění pro každého, kdo dává přednost knižnímu listování před internetem.

27.08.2022 5 z 5

Severské mýty Severské mýty Raymond Ian Page

Zajímavá kniha o mýtech a bozích Skandinávie – o některých jsem již alespoň slyšela a něco málo věděla, ale o některých jsem nevěděla vůbec nic a jsem ráda za pro mě nové informace. Opravdu moc pěkný přehled.

26.08.2022 4 z 5

Římské mýty Římské mýty Jane F. Gardner

Další zajímavá kniha o mýtech, tentokrát hlavně o Římanech – nejznámější je určitě Romulus a Remus. Dále mě zaujalo vyprávění o dámách jako je Lukrécie či kapitola o kultech a slavnostech.

26.08.2022 4 z 5

Břicháč Tom & Lucie: tajemství naší kuchyně Břicháč Tom & Lucie: tajemství naší kuchyně Tomáš Kosačík

Kniha je o něco lepší než první díl (druhý mne minul) a tentokrát jsem si i nějaké recepty opsala a vyzkouším je.

12.06.2022 4 z 5

Jíme zdravě v pohybu s prof. Vítkem Jíme zdravě v pohybu s prof. Vítkem kolektiv autorů

Jedinečná kuchařka i vzhledem k uvedeným informacím u jednotlivých jídel a zajímavému čtení na začátku před recepty. Už při listování v knihkupectví jsem si říkala, který recept hned vyzkouším. Nádherné obrázky jsou samozřejmostí.

12.06.2022 5 z 5

Snachy za všechny prachy Snachy za všechny prachy Aurélie Valognes

Příjemně krátké povídky o jedné velké rodině. Kniha co neurazí a za jeden večer je přečtena.

14.03.2022 3 z 5

Případ ukradeného zubu Případ ukradeného zubu William Ritter

Skvělá a čtivá kniha, stejně jako první díl. Příběh se mi moc líbil. Autor píše zajímavě a má skvělé nápady. Snad se dočkáme překladu dalších pokračování...

15.01.2022 5 z 5

Chytrá horákyně Chytrá horákyně Božena Němcová

Krásná klasická pohádka, které mám moc ráda.

17.06.2021 5 z 5

Předčítač Předčítač Bernhard Schlink

Zajímavý, silný a čtivý příběh.

05.08.2020 5 z 5

Štěstí je zadarmo Štěstí je zadarmo Michaela Klevisová

Další čtivá povídková kniha o kočkách a tentokrát i pejscích.

15.09.2019 5 z 5

Podivné město Podivné město Ransom Riggs

Kniha se mi četla tak nějak těžce, opakovaně jsem jí odložila a vracela se k ní. Vzhledem k překvapivému konci jsem ale moc ráda, že jsem to s knihou nevzdala a určitě si přečtu i další díl, ale jen kvůli tomu, abych věděla co bude dál. Pokud by nebyl otevřený konec, tak bych další díl již nevyhledávala...

21.08.2019 4 z 5

Veronika se rozhodla zemřít Veronika se rozhodla zemřít Paulo Coelho

Moje první kniha od tohoto autora a opravdu mne zaujala. Přečetla jsem jí jedním dechem. Zajímavé téma, prostředí knihy a různorodé postavy.

14.07.2019 5 z 5