Booky84 komentáře u knih
Moc hezká kniha - Koloseum mám ráda, protože jsem měla možnost ho navštívit a číst si o něm mne moc baví, stejně jako historie.
Moc pěkná kniha a zajímavé čtení, moc se mi líbí tip na jednodenní prohlídku Pompejí.
Nádherná publikace a krásné fotky, ráda si v ní čtu a listuji.
Skvělá kniha, při které je dobré úplně vypnout a nechat se unášet vyprávěním.
Krásné pohádky - poučné a s dobrým koncem a tak to má být. Přesně tohle člověk občas potřebuje.
Příjemná kniha o úžasné herečce a zpěvačce.
Nádherná kniha pohádek - krátké, dlouhé, veselé i smutné, tak to má prostě být a po tomhle čtenář touží a tohle nyní potřebuje.
Milé fejetony ze života herečky, příjemné čtení na několik večerů.
Bohužel kniha rozhodně nesplnila mé představy. Čekala jsem vtipnou knihu, ale ani jednou jsem se nezasmála a ani nepousmála. Tohle převypravování se mi rozhodně nelíbí. Mám ráda klasické pohádky a je mi jedno, že nejsou "korektní".
Zajímavá až zvláštní kniha, která se ovšem velmi dobře čte. Je skvělé, jak autorka přechází mezi realitou a fantasií.
Pohodová a humorná kniha, která mi zpříjemnila odpoledne.
Pohová kniha se zvláštním nápadem - vařit pivo ve Francii. Lehce se četla, někdy lehký úsměv na rtech a jindy řehot na plné kolo.
Moje první kniha od tohoto autora a rozhodně nelituji. I když jako velká milovnice koček, jsem první povídku málem ani nedočetla. Naštěstí zvítězila zvědavost, za což jsem velice ráda.
Kniha se četla velice lehce, zajímavý námět, ale čekala jsem ještě něco víc a hlavně vysvětlení toho všeho. Uvidíme, jaký bude další díl.
Lehké a pohodové čtení na jedno horké odpoledne. Škoda, že si z knihy nešlo půjčit trochu té zimy na ochlazení. :-)
Nevtíravé a nenáročné čtení. Rady, jak žít a užívat si života, ale každý si žijeme dle svého...