bosorka78 bosorka78 komentáře u knih

Orinokem k přechodu Orinokem k přechodu Milena Holcová

Doporučuji všem ženám kolem čtyřicítky,jsme na tom asi všechny stejně s pocity,s láskou a manželstvím, stojí za přečtení

22.10.2017

Hora mezi námi Hora mezi námi Charles Martin

Co k tomu říci....,to si každý musí přečíst ,zažít a pak pochopí. Vyznání Benovi lásky ke své ženě bylo neskutečně nádherné. Doporučuji všem kdo má rád dobrodružství,hory,lásku a knihy nad kterými se ještě dlouho přemýšlí.

22.10.2017 5 z 5

Úterky s Morriem aneb Poslední lekce mého učitele Úterky s Morriem aneb Poslední lekce mého učitele Mitch Albom

Morrie je užasnej,milé pohlazení po duši,závidím všem kdo měli tu čest být mu na blízku a učit se od něj.

05.10.2017 5 z 5

Ještě jeden den Ještě jeden den Mitch Albom

Kolikrát jsme své matce ubližovali odmítáním? Kolikrát jsme své matce nedovolili nás pohladit,nás milovat? Stojí to zamyšlení,někteří z nás mají ještě spoustu času s tím něco dělat....

28.08.2017 5 z 5

Tančící skály Tančící skály Marek Vácha

Velice zajímavé myšlenky od kněze,kdo trochu přemýšlí o životě ať si určitě přečte

07.06.2017 5 z 5

Musela jsem zemřít Musela jsem zemřít Anita Moorjani

Tahle kniha mě velice zasáhla,kdo se zabývá duchovním růstem ji určitě ocení,vše máme jen v hlavě a nemoci si způsobujeme sami.

A hory odpověděly A hory odpověděly Khaled Hosseini

Autor je neuvěřitelný vypravěč,umí vtáhnout do děje,můžu jen doporučit.

Kouzelník ze Lhasy Kouzelník ze Lhasy David Michie

Krásný příběh,buddhismus má své kouzlo.

Andělé v mých vlasech Andělé v mých vlasech Lorna Byrne

tahle kniha mi ukázala,že nejsem sama,že jsem obklopena milující bytostmi.

16.04.2017 5 z 5

Škola Malého stromu Škola Malého stromu Forrest Carter (p)

Smutek indiánů cítím ještě rok po přečtení,ctím jejich hrdost. Krásný příběh,Malý strom je zapsán v mém srdci.

16.04.2017 5 z 5

Vychováváme děti a rosteme s nimi Vychováváme děti a rosteme s nimi Naomi Aldort

Velmi poučná kniha pro všechny rodiče,měl by si ji přečíst každý rodič a vyrůst spolu se svými dětmi,spoustu věci jsem využila v mé rodině a fungují.

14.01.2017 5 z 5

Všechny malé zázraky Všechny malé zázraky Jennifer Niven

Drahý Finchi,nikdy na tebe nezapomenu,možná by jsme se všichni měli zamyslet a začít jinak vnímat " magory" mezi námi,třeba mají taky tak kouzelnou duši jako měl Theodor Finch....

14.01.2017 5 z 5

Všechny malé zázraky Všechny malé zázraky Jennifer Niven

Strana 96,právě jsem se zamilovala do Finche,stejně jako Violet,jenže ona to ještě neví,nádherné čtení,nádherné myšlenky,Theodor Finch je užasnej mladík,kterého bych chtěla potkat kdybych byla opět na střední :)

10.01.2017 5 z 5