bosorka78 komentáře u knih
Doporučuji všem ženám kolem čtyřicítky,jsme na tom asi všechny stejně s pocity,s láskou a manželstvím, stojí za přečtení
Co k tomu říci....,to si každý musí přečíst ,zažít a pak pochopí. Vyznání Benovi lásky ke své ženě bylo neskutečně nádherné. Doporučuji všem kdo má rád dobrodružství,hory,lásku a knihy nad kterými se ještě dlouho přemýšlí.
Morrie je užasnej,milé pohlazení po duši,závidím všem kdo měli tu čest být mu na blízku a učit se od něj.
Kolikrát jsme své matce ubližovali odmítáním? Kolikrát jsme své matce nedovolili nás pohladit,nás milovat? Stojí to zamyšlení,někteří z nás mají ještě spoustu času s tím něco dělat....
Velice zajímavé myšlenky od kněze,kdo trochu přemýšlí o životě ať si určitě přečte
Tahle kniha mě velice zasáhla,kdo se zabývá duchovním růstem ji určitě ocení,vše máme jen v hlavě a nemoci si způsobujeme sami.
Autor je neuvěřitelný vypravěč,umí vtáhnout do děje,můžu jen doporučit.
tahle kniha mi ukázala,že nejsem sama,že jsem obklopena milující bytostmi.
Smutek indiánů cítím ještě rok po přečtení,ctím jejich hrdost. Krásný příběh,Malý strom je zapsán v mém srdci.
Velmi poučná kniha pro všechny rodiče,měl by si ji přečíst každý rodič a vyrůst spolu se svými dětmi,spoustu věci jsem využila v mé rodině a fungují.
Drahý Finchi,nikdy na tebe nezapomenu,možná by jsme se všichni měli zamyslet a začít jinak vnímat " magory" mezi námi,třeba mají taky tak kouzelnou duši jako měl Theodor Finch....
Strana 96,právě jsem se zamilovala do Finche,stejně jako Violet,jenže ona to ještě neví,nádherné čtení,nádherné myšlenky,Theodor Finch je užasnej mladík,kterého bych chtěla potkat kdybych byla opět na střední :)