bozena3656 komentáře u knih
Šéfinspektor Logan je velice svérázná postava, která je mi velice sympatická. Příběh má zajímavé rozuzlení a velice dobře se mi kniha četla. Pravdou je, že vraždy dětí je vždycky oběhové téma a ne každý to dává. Za mě moc dobře napsaná kniha a stojí za přečtení.
Velice realistický pohled na to co by se mohlo stát, kdyby Evropa přišla o dodávky elektrického proudu. Pravdou je, že jako společnost jsme na energiích závislí čím dál víc a méně a méně lidí by se o sebe dokázalo bez proudu a plynu postarat. Velice doporučuji přečíst i zamyslet se nad možnými scénáři.
Opět moc povedené. Vyšetřovací dvojice, již spolupracuje a zase se to četlo jedním dechem.
Do poslední chvíle si čtenář nemůze být jistý, kdo vlastně vraždí v klášteře.
Kdo má rád historii, tak moc doporučuji.
Jako fanoušek Geralta, musím říci, že všechny knihy, jsou super a doporučuji.
Odehrává se na konci 80. let, bylo příjemné si zavzpomínat, dění je rychlé, přičemž vše postupně logicky vychází na světlo. Příjemné čtení, mohu jen doporučit.
Velice rychle rychle jsem se do příběhu začetla. Musím přiznat, že jsem až do konce knihy byla v napětí, kdo je vlastně ten zlý a jak všechno dopadne. Děj je rychlý a plný zvratů. Opět jsem se musela zamyslet nad složitostí lidské duše a popřemýšlet nad tím, co všechno se vlastně pod maskami, které ukazujeme ostatním, vlastně skrývá.
Moc doporučuji, ale pozor, jakmile vás kniha uchopí, pustí vás až na konci.
Musím říct, že příběh je postaven tak, že jsem měla pocit, že čtu něco, co se právě odehrává. Velice dobře se mi to četlo.
Začátkem knihy jsem bloudila a četla několikrát, abych se neztrácela, ale potom se rozvinul velice zajímavý a poutavý příběh z mafiánského prostředí. Vřele doporučuji.
Kniha moje očekávání naprosto splnila. Poutavý příběh zasazený do staré Anglie s jejími zvláštnostmi vyšší a šlechtické třidy, který se zajímavě rozvíjí a vrcholí ještě zajímavěji. Nejlépe by se četla jedním dechem, kdyby byl čas. Doporučuji přečíst, je to výborná oddechová detektivka bez spousty krve a násilí.
Kniha se velice dobře četla, sice jsem motiv věděla už uprostřed knihy, přesto to nijak neubrako ze zajímavosti a zajímavého vyústění. Vřele doporučuji.
Velice zajímavě zkombinované psychologické postupy odehrávající se v hlavách klíčových postav a vlastně i řešení celého případů. Vřele doporučuji.
Super napsané, oddechové, napínavé čtení. Pokud chcete historická fakta okořeněná trochou záhadných a dobrodružných zápletek, tak trochu ve stylu Indiana Jonese, pak jste na správné adrese.
Kniha se čte velice lehce a nechcete přestat i když už vám padaj oči únavou. Co kdyby se zrovna teď přihodilo něco, co zase otřese celým příběhem.
Vřele doporučuji.
Velice zajímavé čtení, kdy získáte určité sympatie k psychopatovi a chápete a dokonce souhlasíte s nějakými jejími činy. Rozhodně stojí za přečtení a trochou zamyšlení.
Zase přečteno jedním dechem. Zajímavě zpracované téma a moc mi to bavilo. Doporučuju
Myslím,že je autor je hodně ovlivněn Agatou, ale nic méně příběhem to velice poutavý a rozuzlení velice překvapivé. Stojí za přečtení.
Tak trošku mi to přijde "v režii Q. Tarantina". Co nejvíc mrtvých a krve na co nejmenším prostoru. Nicméně dobře čtivé, sic horor, tak velice oddechový.
Pekelné léto je hodně provázané s Tuhou zimou, je to i není pokračování. Zase se to suprově četlo a dá se říct, že tentokrát už to bylo méné realistické. Ale konspirační teorie pěkná.