Burnettka Burnettka komentáře u knih

Setba minulosti Setba minulosti Virginia Cleo Andrews

Po předchozích dvou nudných dílech, byla tato kniha poutavá a čtivá. Až na ten konec, ten se dal očekávat od půlky knihy :)

15.07.2015 3 z 5

Vykoupení ohněm Vykoupení ohněm Virginia Cleo Andrews

Pokračující knihy jsou zajímavé a celkem čtivé, i když stále nedosahují kvalit "Květ z půdy".

07.04.2015 2 z 5

Lístky ve větru Lístky ve větru Virginia Cleo Andrews

Přijde mi, že kniha Lístky ve větru je už jiná než Květy z půdy. Ztratila to tajemno a kouzlo, které předchozí kniha měla. Je pravda, že kniha je čtivá a napínavá, ale už mě tolik neuspokojila, jako předchozí. Konec mi přišel trošku rychlý a strašně "splácaný". I tak se ovšem těším na další díly. Jinak pro ty co tu píšou, že je hlavní hrdinka štvala: Ano mě také:), ale po tom co si prožila není divu, že byla takto nerozumná a zmatená.

18.10.2014 3 z 5

Květy z půdy Květy z půdy Virginia Cleo Andrews

Kniha je velmi čtivá a poutavá. Příběh sourozenců mne opravdu zaujal a hltala jsem každé slovo. Smutný příběh toho, co jsou schopné peníze udělat z člověka.

17.09.2014 4 z 5

Na vine sú hviezdy Na vine sú hviezdy John Green

Ano, kniha je zajímavá. Toto téma je smutné, ale čekala jsem od knihy víc. Chvílemi jsem přeskakovala odstavce a to by se mi asi u knihy, která mne opravdu zaujala nestalo.

20.08.2014 3 z 5

Padesát odstínů svobody Padesát odstínů svobody E. L. James (p)

To málo co mě na této sérii bavilo, tato kniha postrádá. Celá série mne moc nebavila, ale kvůli Christianovi jsem četla, ten ale během poslední knihy ztratil své kouzlo.
PS. Mlácení důtkami během těhotenství? :-O

26.06.2014 1 z 5

Tygře, tygře Tygře, tygře Margaux Fragoso

Velmi zajímavá kniha. Nejvíce mě zajímal pohled dívky, která je zneužívána a při tom svého "zneuživatele" miluje. Místy mi kniha přišla vcelku zdlouhavá, ale i tak jsem ji četla jedním dechem.

26.06.2014 3 z 5

Sebranka Sebranka Torey L. Hayden (p)

Výborná kniha, velmi čtivá. Akorát mě docela mrzí, že konec neměl nějaké rozuzlení v problémech dětí. Ovšem, i tak to neztrácí na kvalitě.

30.04.2014 4 z 5

Vztahová inteligence Vztahová inteligence Stefan F. Gross

Psychologie mne opravdu baví, ale tohle byla naprosto nepřínosná a neobohacující knížka. Škoda...

21.04.2014 1 z 5

Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Mě kniha tolik nepohltila, jak tu většina píše. Přesto se kniha dobře četla a příběh byl zajímavý a k zamyšlení. 4 hvězdy dávám hlavně proto, že je to druhá kniha, která mne rozplakala a kvůli konci, který mne překvapil.

30.01.2014 4 z 5

Takzvané zlo Takzvané zlo Konrad Lorenz

Ze začátku mne zaujala, ke konci nudila.

12.12.2013 2 z 5

Agresivita dětí Agresivita dětí Edwige Antier

Kniha je skvěle napsaná. Jako studijní materiál je ideální. Přesto bych jí ale doporučila i budoucím maminkám, i když se spoustou věcí, které jsou uvedené v knize nesouhlasím. Čtivá, poutavá, poučná

12.12.2013 4 z 5

Síla vzdoru Síla vzdoru Suzanne Collins

Opravdu čtivé, nemohla jsem se odpoutat, ale konec mi už přišel trošku přeplácaný. Jinak kniha dopadla, tak jak jsem chtěla.. takže spokojenost:)

22.08.2013 3 z 5

Umění závodit v dešti Umění závodit v dešti Garth Stein

Enzo mě přesvědčil, že si toho psa, až budu mít rodinu pořídím. Krásná, smutná knížka ;)

03.07.2013 4 z 5

Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Na doporučení jsem si knihu přečetla a .... jsem hrozně zklamaná. Děj o ničem a předvídatelný. Sex, brečím a on přijede, sex, brečím a on nasedne do vrtulníku a přijede a takto stále dokola. Jediné proč bych si druhou knihu přečetla, tak kvůli postavě Christiana a jeho životnímu příběhu. Proč dávám tolik hvězd? Jenom kvůli čtivosti, když se začtete, tak čtete. A další zklamání? Najděte 10 rozdílů mezi Christianem a Edwardem Cullenem. Možná je ani nenajdete.. V mnoha ohledech strašně podobné stmívání.

04.02.2013 2 z 5