Butterfly komentáře u knih
pekne ujeta kniha, nakonec jak je u welsche zvykem. cte se o to rychleji, ze povidky nejdou nijak dlouhe a jsou ctive.
proste welsch...komu jeho styl psani sedi, jiste si i tuto knihu oblibi
k teto knize je asi zbytecne se nejak rozepisovat, je povedena a o jejich kvalitach presvedcil i film. snad bych jen podotkl ze v knize jsem nasel par scen, ktere ve filmu nejsou a kvuli kterym stoji za to ji otevrit. a jinak souhlas s predchozim komentarem...prekladat prezdivky je hnus!
jedna z mych nejoblibenejsich knih a take zatim nejctivejsi kniha, kterou jsem od Welsche precetl, pokud mate radi radi jeho styl a Lepidlo jste jeste necetli, meli byste rychle napravit, tato kniha stoji skutecne za to.
Genialni roman, ktery jsem zhltal temer jednym dechem! Obe dve prostredi jsou tak krasne vykreslena, ze si za chvilku pripadate jako uprostred dejiste. Nevim co bych dodal k obsahu, zkratka stoji za to precist! Od "Berlina" ma navrch tato kniha v mych ocich hlavne ve strhujicim zaveru. Zatim jednoznacne nejlepsi cesky roman, ktery jsem cetl! Punk's not dead!!
Svizny roman se zajimavym dejem...pro ty, ktery od Rudise jiz precetli Helsinky a nyni se chystaji na Berlin, tak asi trochu zvolneni, ale i tak velmi dobre cteni. Krasne vykresleni Berlina jako mesta kultury. Ja jsem v Berline stravil pouze tyden, ovsem musim priznat, ze na mne to mesto zanechalo dojem podobneho razeni jako na autorovi. Pokud knihu pojmete jako pobidku k nasteve Berlina, jiste nebudete zklamani.