Bytost na cestě komentáře u knih
Jednou, když u nás byli záplavy a já se nedostala do knihovny, přečetla jsem tuto knihu z babiččiny knihovničky... a to mi stačilo. Ale proti gustu :-)
Příběhy, jejichž myšlenka se zdála býti dobrá, ovšem hůře literárně zpracovaná :-(
Moc krásný, doslova slovy malovaný příběh, kdy ještě lidé měli úplně jiné problémy než dnes a život byl hezčí :-)
Má velmi oblíbená kniha, kde je vše o vzniku světa, egyptě, vampýrech a všechno je se vším propojené. DOKONALÉ!
Tuto knihu jsem četla v pubertě a vůbec jsem jí nerozumněla. Ovšem, když jsem se do ní pustila o pár let později, zjistila jsem, že je to takové knižní umělecké dílo :-)
Opravu mistrovské příběhy, pokud člověk hledá něco, kde v něm strach zůstane i po letech :-)
Moje první kniha od Petry Neomillnerové. Lehce sadistické sexuální scény se mi zalíbily, že jsem jejím knihám, psaným syrovostí svých vlastních světů, nadobro propadla :- )
Několikrát čtená, má oblíbená, od oblíbené autorky :-)
Už je to 10 let, co jsem knihu četla a nevím, jak bych hodnotila teď, ale tenkrát mi běhal mráz po zádech :-)
Kniha shrnuje veškeré pověsti a doložené případy o vampyrismu a upírech. Ovšem, vše bylo už tolikrát zpracováno, že kniha nevybočuje.
Někdy krásné, někdy peprné, někdy humorné a někdy ostré výroky slavných o ženách :-)
Velmi zajímavá kniha, zpověď pedofila, který lituje svých činů a pohled z jiné stránky, než naší.
Milé příběhy ze všedního života sociální pracovnice Ivy Draxlerové :-)