Caroline11 komentáře u knih
Knížka mě velice zaujala, člověk pronikne trochu do stavu znásilněné ženy, a do jejího života po něm.
Super kuchařka. Peču podle ní své první moučníky a rodina si je nemůže vynachválit
Mám jiný názor než většina :) Nejvíce se mi líbil první díl a tento je také dobrý jen pro mě ne nejlepší. Je tam nečekaný zvrat, který dělá knihu zajímavou ale posunuje jí dál od prvních dvou dílů. Ale každopádně se těším i na poslední díl, kdy se dovím jaký celý ten rok bude mít ukončení :)
Když jsem knížku dostala, trochu jsem se lekla. Ale knížka obsahuje trochu něco jiného, než čekáte když prvně vidíte knížku. Je plná zajímavých informací.
Tuto knížku jsem četla jako povinnou četbu. Hodně mě chytla za srdce.
Šílená realita, o které si mnozí znás ani nemyslí, že se někde děje. Kniha mě do sebe hned vtáhla, a do jejího dočtení a ještě nějaký čas po tom, ovlivňovala mou psychiku.
Ukáplo mi i pár slziček. Moc pěkná kniha pro děti i dospělé.
Četla jsem jen knížku, a je bezvadná. Jeden z nejlepších dárků, které jsem měla pod vánočním stromečkem :)
Odsuzovala jsem to. Filmy mi nepřijdou tak dobrý, jako jak jsou představovány. Slabá romantika. Z erotiky tam skoro nic není. Ale i přes to jsem neodsoudila knížky. Přečetla jsem všechny, až po začátečním boomu. A i když nejde o nejlepší knížky, co jsem kdy četla, tak jsem ráda, že jsem je četla.