Catherine Catherine komentáře u knih

Nadaný žák Nadaný žák Stephen King

Na tuhle knihu jsem se hodně těšila a nemůžu říct že bych byla zklamaná ale taky zrovna neskáču nadšením. První část Nadaný žák je taková pro mě netradiční Kingovka která u mě vyvolala takové menší zklamání ale i přes to se mi líbila, druhá část Tělo se mi líbila mnohem víc hlavně asi pro to že tam bylo spoustu postav o kterých už jsem četla. Za mě vcelku slušná kniha která neurazí.

07.08.2016 4 z 5

Chlupatý sluha pana faráře Chlupatý sluha pana faráře Arto Paasilinna

Tuto knihu jsem četla na doporučení, bylo mi řečeno, že je to opravdu sranda ale buď to jsem obrovský suchar bez smyslu pro humor nebo nevím. Po první kapitole jsem trpěla ale statečně jsem jí dočetla i přes to že mě nebavila a humorných situací tam bylo velice málo nebo podle mého názoru bych řekla že spíše žádné.

05.07.2016 1 z 5

Co vám výživoví poradci neříkají? (Protože to nevědí) Co vám výživoví poradci neříkají? (Protože to nevědí) Pavel Walek

Kniha mi objasnila pár věcí, část o cukrech se mi líbila. Ale konec mi přišel dost srandovní, rozebírání toho co média překrucujou bylo pěkný

29.05.2016 5 z 5

Pentagram Pentagram Jo Nesbø

Moje první kniha od tohoto autora. Za mě supr nemohla jsem se odthnout. Jen mě mrzí že jsem knihu vybrala náhodně a až v půlce jsem zjistila že je toho celá serie. Musím to napravit a vše přečíst. :)

25.05.2016 5 z 5

Hračka Hračka Sylva Lauerová

Nedočetla jsem. Tohle asi neni autorka pro me.

18.05.2016

Duben v Paříži Duben v Paříži Michael Wallner

Tuhle knihu mám doma opravdu dlouho a až teď jsem se do ní pustila, nechytlo mě to jako většina knih s touhle tématikou. Styl psaní nic moc. Určitě si další knihu od tohoto autora nepřečtu ale zase až tak hrozný to zase nebylo.

17.05.2016 3 z 5

Otrok Otrok Sylva Lauerová

Nevím odkud začít, styl psaní pro mě nebyl to pravý. Občasní smajlíci..... no to snad nebudu ani komentovat. Tuhle literaturu mám ráda ale tohle bylo na mě moc. Asi takhle nějak z části ten vztah vydadá ale to bylo opravdu moc. Jinak nápad dobrej ale nic pro mě

17.05.2016 4 z 5

Podvrženec Podvrženec Roger Zelazny

Supr nemám co dodat :D

11.05.2016 5 z 5

Oko temnoty Oko temnoty Brent Weeks

Bylo to dlouhý, a na mě moc zmatený. Konec dobrej ale celkově z toho mam rozporuplné pocity a nevím co si o té knize myslet. Ale nemůžu říct že by byla špatná.

10.05.2016 3 z 5

Oslnivá čepel Oslnivá čepel Brent Weeks

Super nemam co bych vic rekla :D

01.04.2016 5 z 5

Královská hraničářka Královská hraničářka John Flanagan

Opět žasnu nad tím jak jsou knihy od Flanagana čtivé, ale myslela jsem si že 11. díl byl poslední. Není to špatný příběh, ale trochu mi to připadá jak zoufalství udržet se v podvědomí čtenářů, když Bratrstvo nemělo takový úspěch. Jinak kniha je velmi dobrá jen kdyby nenapsal ten 11. díl.

11.04.2014 4 z 5

Wicca Wicca Cate Tiernan (p)

Tak na začátku musím říct že mě to zajímalo jen z toho důvodu že to byla novinka a ráda porovnávám autory. Myslela jsem si že to bude nějaká děsná rychlokvaška, ale byla jsem mile překvapena. Není to kniha která by přímo propagovala Wiccu ale je tam plno lehčeji podaných informací. Dál musím ocenit že autorka byla originální a nezvolila téma upíři. Těch už bylo dost. Jen je to asi kniha pro věkovou kategorii 13-17 let. Příběh je celkem slušný občas je tam něco co hlavní hrdinka moc rozebírá, ale knihu jsem přečetla za necelé dva dny, protože je velmi čtivě napsaná

17.01.2014 4 z 5

Co mě naučilo listí Co mě naučilo listí Milena Štráfeldová

Třetí povídková kniha Mileny Štráfeldové. Není co vytknout jako její předchozí knihy prostě super. Vřele doporučuji

13.01.2014 5 z 5

23 hodin 23 hodin David Wellington

Kniha je čtivá ale myslím že stačilo skončit třetím dílem tohle bylo už moc a pořád to má otevřený konec.

06.09.2013 5 z 5

Ztracený syn Atrie Ztracený syn Atrie Joe Marshall

Oproti prvnímu dílu musím říct že mě zaujala hned od začátku. Moc se mi líbila. Můžu doporučit.

10.08.2013 4 z 5

Poslední Rytíř pentagramu Poslední Rytíř pentagramu Joe Marshall

Ze začátku jsem si nebyla jistá jestli se tím prokoušu ale musím přiznat že mě mile překvapilo jak byla čtivá

10.08.2013 4 z 5

Klid je síla, řek tatínek Klid je síla, řek tatínek Zdenka Fantlová

Nemůžu napsat nic jiného než úžasný nikdy sem knihy tohohle typu neměla moc ráda ale tohle bylo úchvatný. Doporučuji

17.07.2013 5 z 5

Skrytá Skrytá Kristin Cast

No musím říct že jestli někdo nelhal chybí už jen pět dílů do konce tak doufám že spisovatelkám dojde že pak to maj zabalit. Nebyl to až tak hroznej díl ale je to nekonečně dlouhý . A v podstatě je to už desátej díl v kterým je banda nerozhodných školáků co se umí akorát hádat. Občas někdo přeběhne na druhou stranu a jinak v podstatě nic a ještě než otevřete knihu už víte co můžete očekávat. Žádné napětí ani zajímavá zápletka.

14.07.2013 4 z 5

Přepisovačka Přepisovačka Milena Štráfeldová

Musím uznat paní Štráfeldová píše opravdu úžasně mě se to tedy líbilo. Po Kryplících její druhá kniha a zase jsem hltala každé slovo povídek.

08.07.2013 5 z 5

William Wallace: Statečné srdce William Wallace: Statečné srdce Jack Whyte

No musím uznat je to úplně něco jiného než film obálka je docela matoucí prvně sem si myslela že to bude napsaný podle filmu ale je to tak úžasně předělaný že jsem se od toho nemohla odtrhnout, toť můj názor ale myslím že bych našla dost lidí kterým by to nesedlo

08.07.2013 5 z 5