Christianne.K komentáře u knih
Toto mě nenadchlo...Bylo to nastaveno jen na čtivosti a za celou knihu se prakticky nic nestalo...Akorát, mě štval hlavní hrdina a taky celá banalita příběhu. Určitě dám i šanci filmu, myslím že na filmovém plátně bude film povedenější.
Tahle knížečka byla vyloženě skvělá...VÁŽNĚ jsem se nenudila a moc se mi to líbilo...SAKRA proč takové dětské knížky nemohli vydávat, když já byla malá?
Já nevím, čekala jsem o hodně více. Tohle byl prostě průměr (možná 3,5 hvězdičky). Podle mě je prostě tahle série populární jen kvůli autorce. Na ten poslední díl se asi v dohledné době chystat nebudu, protože pokud to bude jako předchozí dva díly...tak bych se akorát musela zase "rozčilovat" :D
Miluju knihy o Jaře Jean! Celkově se mi nejvíc líbila Kitty a Peter. To byla super dvojka! Lepší než druhý díl, ale nad jedničku to nemá.
Skvělá série! Mám z ní tunu smíšených pocitů. Myslím, že jako oddechvoka na léto je tato série pecka!
O hodně lepší než Fangirl. Na konci jsem měla pocit, že to snad opláču s Parkem. Šíleně jsem žrala, že kniha je zasazena do osmdesátých let.
Já prostě nevím, přijde mi, že už deníky malého poseroutky nejsou to co bývaly... Šíleně mi začalo vadit, že se postavy nevyvíjí a nestárnou. Autor by to podle mě co nejdříve ukončit
Čekala jsem to mnohem horší, ale zároveň to nebylo zas takové bum.
Ono to nebylo špatné. Jelikož mám od autorky přečteny všechny komiksy, tak musím říci, že nad Ségry a Úsměv to nemá, ale nebylo to horší než Drama. Prostě za dvě hodinky přečtená milá knížečka, která vás sem tam i pobaví!
Za mě je tato série překvapení roku. Jsem si myslela, že už ty další díly nebudou tak fajn, ale právě naopak bylo to boží, boží, boží, boží a ještě jednou boží! Doufám, že když jsem se do prvních dvou dílů zamilovala Cress a Winter nebude zklamání.
Čekala jsem trochu víc. Možná, že kdybych si tuto knihu přečetla jako mladší tak bych byla bych nadšená:). Vždycky když jsem čekala, že se to víc rozvede nic. Docela mě první díl zklamal...
Roztomilá knížečka, kterou jsem četla na popud, že ji musím za dva týdny vrátit do knihovny:). Jediné co mi vadilo, jak bylo na konci kapitoly ty úryvky z knih mágů. To se přiznám to jsem přeskakovala:(
Takže...knížka se mi docela líbila jen jsem asi od čtvrtiny věděla jak to dopadne:) Ušlo to. Četla jsem už lepší knížky, ale nebyla špatná.
Knížka se mi líbila. Chtěla jsem něco jednoduchého jen tak na necelou půl hodinu do autobusu. Splnila účal pobavila. Určitě o mne :) Navíc jsem se strašně pobovila a zijstila, že je to skoro celé mě:D
Se séger jsem byla natšená, úsměv také byl super. Do drama jsem se vůbec nemohla začíst. Když jsem se začala dívala jsem se kde bude konec dějství (kapitoly). To já obvykle nedělám. Zdálo se mi to docela zmatené a celkově takové o ničem. Graficky krása. I když se to čte rychle, asi bych tomu tu jednu hvězdu srazila.
Tato kniha mne bavila. Dostala jsem se k ní úplnou náhodou:)). Byla určitě ze života. Měla jsem ji přečtenou za 2 dny. Líbily se mi i něco jako "ilustrace" (spíš koláže) v knize. K srdci mi přirostla hlavně Nikola. Doporučuji ji každému. 5 HVĚZD co víc říct.
Knížka mne moc bavila bylo to takové zajímavé téma:).Zároveň to nebylo nic extra nového ,ale styl psaní mi sedl. Kniha byla docela čtivá. Prostě skvělé čtení do autobusu:))). Jen škoda ,že ještě nevyšly další díly série:(. Ze začátku jsem se na knihu dívala tak ,že bych dala tři hvězdy ,ale když se mi to uleželo v hlavě přišla mi ta kniha o něco lepší. Proto dávám čtyři hvězdy.
Kniha mě z počátku nadchla svou obrovskou čtivostí, ale to je bohužel tak vše...Z počátku jsem si říkala WOW to je boží, ale šíleně mě zklamal konec...takže proto hodnocení srážím na 4 hvězdičky...
U toho konce jsem nemohla. Od teď zbožňuju Vampýrskou akademii.