Christie2020 komentáře u knih
Kniha vlastně nebyla špatná, jen jsem neměla takové to nutkání číst stále dál a každý den, což u opravdu dobré knihy mívám.
Miluju Harryho Pottera, všechny díly. Žasnu nad propracovaností celého příběhu.
Četlo se dobře. Celou dobu jsem přemýšlela, kdo tedy vlastně zemře a proč…
Tahle sbírka mi přišla zatím nejslabší z těch, co jsem četla. Některé povídky o ničem, jiné neuzavřené a mnou nepochopené. Škoda.
Začátek byl pro mě hodně zmatený, děj spíš zajímavý než strašidelný a nejlepší mi asi přišel konec.
Šumavu miluju, je to kraj mého dětství. Ale bílá světla mě naštěstí neprovázela.
Bohužel pro mě průměrná detektivka. Nečetla se špatně, ale žádné překvapení. Plus bod dávám za nerozvleklý konec.
Tak já půjdu proti zdejšímu proudu. Za mě úplně obyčejná, ničím zvlášť zajímavá kniha. Dala jsem na zdejší pochvalné recenze a tuto knihu koupila, přestože jsem si po poslední autorově knize řekla, že už do další nepůjdu. A měla jsem to dodržet.
Já prostě miluju Harryho Pottera. S každým dílem víc a víc.
Tyhle obrázkové čtu dceři…
Tak já jsem rozhodně zklamaná. Na knihu jsem se těšila, čekala jsem záhadné vraždy s nádechem tajemna… a dostala jsem ani nevím co. Nebyla jsem napjatá, nebála jsem se a dočetla jsem spíš ze setrvačnosti.
Byl to krvák a nic moc jiného.
Zpočátku mě kniha nadchla, vyhovoval mi i formát stránek. Ale po odhalení pravdy nadšení opadlo. A závěr mě už lehce nudil. Naštěstí je kniha krátká a dá se snadno dočíst, i když už není tak poutavá.
Tuhle knížku jsem objevila jen díky čtenářské výzvě a moc se mi líbila. Nechá vás nahlédnout do náboru, výcviku a práce letušky u Emirates. K tomu krásné fotografie z cest. Za mě rozhodně příjemné překvapení.
Knížka zajímavá, jen jsem se trochu ztrácela ve všech hercích, rolích a útěcích.
Zpočátku mi kniha, až na lehký rasistický nádech, přišla napínavá a líbila se mi, ale konec mě dost zklamal a motiv mi přišel dost přitažený za vlasy.
Bylo to určitě zajímavé a smutné čtení o osudu chudých žen tehdejší doby. Ale knihou jsem se nějak nemohla prokousat a něco mi tam jaksi chybělo.
Knihy o Harry Potterovi mají vzestupnou tendenci, tento díl jsem ale četla dceři.
Čekala jsem něco jiného, ale zklamaná jsem nebyla. Kniha měla spád a já s napětím čekala, kam to všechno povede.
Určitě stojí za přečtení Tři linie příběhu, které se postupně propojí. I když jsem tušila, jak to je, vraha jsem neodhalila.
Rozhodně zajímavý a alarmující příběh s koncem dávajícím naději. Všechny tři linie příběhu se nakonec propojily.