cie | Komentáře u knih | Databáze knih

cie cie komentáře u knih

John na konci umře John na konci umře David Wong

No, dlouho jsem takovou slátaninu nečetla! :-D

19.02.2014 1 z 5

Nejsem mrtvá Nejsem mrtvá Anne Frasier (p)

Vynikající začátek, zbytek podprůměrné a předvídatelné.

27.04.2019 3 z 5

Nepřítel mého nepřítele Nepřítel mého nepřítele Kateřina Petrusová

Hodně ale hodně naivní, ale oddechové a celkem vtipné čtení.

10.09.2018 3 z 5

Město - Podívej se pod okénko! Město - Podívej se pod okénko! kolektiv autorů

Koupeno v levných knihách a rozhodně nelituju. Patří mezi naše oblíbené knížky.

26.08.2018 5 z 5

Černá nenávist Černá nenávist Dennis Lehane

Moc se mi líbil humor a nadsázka...kdyby autor ubral přestřelek, aby to nebylo jak v laciným americkým filmu, dostal by ode mne pět hvězd.

24.08.2018 4 z 5

Jane utíká Jane utíká Joy Fielding

Do 150 strany strašná nuda...pak se to naštěstí rozjelo, i když jasný vývoj událostí...předvídatelné.

10.07.2018 3 z 5

Hon na mrtvého Hon na mrtvého Tim Weaver

Super jako vždy! Přečteno jedním dechem! ;-)

21.05.2018 5 z 5

Ztracená vládkyně Ztracená vládkyně Steve Robinson

Pro mě trochu zklamání...negradovalo to tak, jak bych si představovala a bylo to i dost předvídatelné. Ale rozhodně lepší než předchozí díl.

05.05.2018 4 z 5

Každé dítě může dobře spát Každé dítě může dobře spát Annette Kast-Zahn

Vrele doporučuji! Logicky napsaná a srozumitelná kniha. Po jejím přečtení jsem si říkala, že je to přece naprosto jasné a tak jednoduché! :-)

14.12.2017 5 z 5

Okamžiky štěstí Okamžiky štěstí Patrik Hartl

Zajímavý nápad, ale doporučuju číst nejdříve tu část knihy s Veronikou, protože v této části se nedozvíte tolik z děje o Jáchymovi. Bohužel já četla prvně tu část s Jáchymem a dozvěděla jsem se, jak to dopadne s Veronikou a pak už mě to nebavilo číst.

14.12.2017 3 z 5

Není cesty zpět Není cesty zpět Tim Weaver

Další autor skvělých detektivek! Akorát nerada začínám číst sérii uprostřed, takže doufám, že přibudou co nejdříve i ostatní díly! ;-)

15.02.2017 5 z 5

Spáleniště: Zkouška Spáleniště: Zkouška James Dashner

Zbytečné protahování děje, v podstatě žádné alespoň trochu uvěřitelné vysvětlení proč...kdybych už neměla půjčený třetí díl, tak už dál rozhodně nečtu.

15.11.2016 2 z 5

Unesená Unesená Lesley Pearse

Strašně, ale strašně naivní...jak hlavní hrdinka, tak celá knížka...bud v té knížce byli všichni sluníčkově hodní anebo pekelně zlí...ach jo

06.09.2016 1 z 5

Sexy strategie Sexy strategie Sylva Lauerová

Nedočteno...prostě to nešlo.

16.02.2016

Písečný muž Písečný muž Lars Kepler

Přečteno jedním dechem! Napínavé až do konce!

16.02.2016 5 z 5

Strážkyně pramene Strážkyně pramene Emmi Itäranta

Z této knihy mám smíšené pocity...na jedné straně jsem ráda, že hlavní hrdinka nebyla zachránkyně celého světa a udatná bojovnice a na straně druhé mi tam přece jen chybělo víc napětí a více děje...ke konci jsem si říkala, že to asi bude mít pokračování, takže mě konec docela zklamal a zároveň překvapil...no prostě kniha, kterou netuším, kam zařadit a musím o ní ještě chvíli přemýšlet.

24.01.2016 3 z 5

Hněv andělů Hněv andělů John Connolly

Prostě nuda...spousta lidí, jmen a jejich příběhů, které s příběhem snad ani nesouvisí, (SPOILER) takže samotný příběh je jen o cestě do lesa, což čtenář uhádne už na začátku.

09.01.2016 2 z 5

Nejsem jako vy Nejsem jako vy Jodi Picoult

Zajímavé čtení...akorát na můj vkus se zbytečně některé věci opakovaly neustále dokola, což už mě nebavilo...konec jsem odhadla už v půlce knížky.

08.12.2015 3 z 5

Sebranka Sebranka Torey L. Hayden (p)

Nelze udělit jinak než plný počet! Přečteno jedním dechem, nádherná kniha! Byla moje první od této autorky a určitě ne poslední!

07.11.2015 5 z 5

Policie Policie Jo Nesbø

Do půlky knihy bezkonkureční, pak jsem odhadla kdo je vrah a závěr mě vyloženě zklamal. Na to, aby si dal Nesbo pauzu s psaním dalších dílů, není nejlepší chvíle, když Harry nedořešil všechny případy ;-)

11.09.2015 4 z 5