Cituska

Díla tohoto autora nelze hodnotit jinak, než nejvyšším počtem hvězd.

Až neuvěřitelně syrový příběh,ze kterého mrazí...Přečteno za víkend.Konec svým způsobem zklamání,darebák je sice dopaden,ale zůstává příliš mnoho otázek a nezodpovězených odpovědí.

Mistrovský vypravěč...Trochu se děsím toho do jaké míry jsou jeho díla autentická

Má první kniha od Cartera a budu ji charakterizovat pouze třemi slovy: luxus,luxus,luxusní!!!

To je tak zvláštní kniha, že ani nevím, co k tomu říct...Ale to nemění nic na tom, že se mi to velmi dobře četlo...Čekala jsem víc?míň?nevim, každopádně stojí za to ji přečíst

Musím přiznat,že se kniha čte velmi dobře a rychle...nicméně na začátku druhého dílu už mi to přišlo dost přehnané a přitažené za vlasy....kdo z nás dámy zažil mít při prvním sexu 8 orgasmů? ;-))

Luxusní oddechovka,lámala jsem se smíchy,tu knihu miluju ;-)

Někdy mám dojem,že Palahniuk chce hlavně šokovat a to tím způsobem,že když si to po sobě čte je sám šokován ;-) neuvěřitelná smršť všech nechutností,které si dokážete představit

Za mě jednoznačná pecka!!Ze začátku jsem pořádně nechápala o co jde, ale nedokázala jsem přestat číst!!Jsem v polovině druhého dílu a už se nemůžu dočkat třetího :-)