clairegoon komentáře u knih
Alena Mornštajnová je pro mne poslední dobou jedna z nejlepších spisovatelek. Její knihy jsou čtivé, napínavé a rozhodně se u nich nenudíte. A přestože se čtou opravdu jednoduše, autorka si rozhodně nevybírá jednoduchá témata na zpracování. Kniha Hana není výjimkou - doporučuji každému, kdo si rád přečte vážný příběh
Jedna z knih, které bych bez váhání přibalila s sebou na dovolenou. Čte se lehce, příběh je sice o každodenních problémech vztahů - ať už partnerských či kamarádských a o nespravedlnosti života. Přestože se nedá říci, že kniha oplývá optimismem, přečíst se dá poklidně a nemáte z toho zamotanou hlavu na měsíc, jako se stává po přečtení nějakého psychologického románu. Zkrátka akorát na letní večer.
Jedno z největších překvapení, těším se, až si přečtu další dobrodružství od Sapkowského.
Strhující příběh, který výborně zachycuje, jak se může díky několika událostem člověk uzavřít do sebe a vymknout kontrole. Název knihy jsem znala ze školy, ovšem příběh mi zůstal dlouho utajený, a to jakým směrem ubíhal, mě opravdu nenechalo klidnou. Doporučuji.
Nečekejte žádné zdlouhavé čtení, příběh nabírá spád hned na začátku, že si ani nevšimnete, že máte dočteno.
Nic extra novelho se nedozvíte, výhoda knihy je, zme spisovatelka vám informace předá snadno svým vytříbeným jazykem
Pokud si chcete oddechnout a zároveň přečíst něco, co není hloupé, rozhodně zkuste tuto knihu! Ze začátku jsem byla dost skeptická a určitě by se dalo najít některé pasáže, které by mohly být vynechány, přesto vřele a bez ostychu doporučuji :)
Knihu jsem četla už s tím, že vyrovnat se klasice od J.K. Rowling nemůže. Možná proto, že jsem ji nepřecenila, tak mě ani nemohla zklamat. Přečteno rychle, děj ujde, ale dvakrát ji číst nemusím.