Čmeláček komentáře u knih
Knihu jsem četl ještě jako hodně malý, ale vím dodnes, že se mi pohádky líbily. Byly jiné než ty klasické, ale fakt skvělé! :) A taky obrázky pana Lady mám rád doteď.
Od posledního dílu jsem se už skoro nedokázal odtrhnout, četl jsem v každé volné minutě, protože se to fakt jinak nedalo. Naštěstí mám tento týden volno, tak se to dalo :). Celou tuhle trilogii doporučuji a dávám zasloužených pět stars!
Yrsa je výborná paní spisovatelka, její knihy si mě získaly a Katarze byla fakt doslova katarzní :))). Dávám jasných pět stars a jede se dál! :)
Další skvělá jízda s Hunterem a Garciou! Brutální, krvavé, ale fakt a doslova těžce návykové! :)))
Daphne psát umí, o tom mě přesvědčila už dřív :). A tahle její kniha je zase výborně napsaná a čtivá. Záměna osob mě zaujala a byl jsem zvědavý, jak to dopadne. Víc už psát nebudu, dávám pět stars a pro dnešek končím :))).
Zkusil jsem si přečíst zase něco na doporučení někoho jiného, a tentokrát to byla máma :). A fakt to bylo hodně dobré počteníčko, takové zajímavé a neobvyklé. Sice si Welzl něco i vymyslel, ale určitě ne všechno. Takže jsem byl spokojený a je možné, že se někdy znovu ke knize vrátím.
Dost dobrá kniha pro děti, která se rychle přečte :). A ani nejde poznat, že už je napsaná kdysi dávno, kdy já jsem ještě nebyl na světě :).
Tohle se čte jedním dechem. Nemám co dodat, celá trilogie je pro mě skvělá. A pan Tolkien byl fakt borec, že ji napsal! :)
Výborná detektivní klasika, ke které se rád vracím. A taky bych se někdy rád projel Orient-expresem, kdyby to šlo :). Až teda na tu vraždičku, že ano :))).
Trochu slabší Verneovka, ale musím říct, že mě alchymie v knihách vždycky zajímala. A ten nápad se zabitím neviditelného Storitze, tak ten fakt nemá chybu! :) Čtyři stars a howgh! :)))
Tak tahleta kniha byla zase výborná! Skvělá zápletka a vůbec všechno :). Prostě vynikající počteníčko! :)))
Tento díl byl už o dost lepší než ten první, ale pořád je to na mě až moc pomalé :). Dávám ale i tak pět stars, kniha je dobře napsaná, a jdu na poslední případ.
Vynikající thriller z Islandu. Nejde přestat číst a to mluví za všechno :). Bez debat pět stars!
Nesmím zapomenout na jednu z nejoblíbenějších knih svého dětství a že fakt kmotra liška měla za ušima! :))) Skvělá kniha!
Dost zajímavá a dobře vygradovaná kniha. Navíc se to celé odehrává na ostrově a má to skvělou atmosféru, což já fakt můžu :). A konec je jedna velká jízda! Film jsem zatím neviděl, ale chystám se, když ho tady všichni tak chválí :).
Jako jo, nebylo to marný. Ale když čtete knihy od Di Fulvia hned po sobě, není to zrovna optimální. Tohle je taková drsná pohádka se šťastným koncem a tentokrát mi to úplně nechtělo sednout. Takže dneska jenom čtyři stars a vrhnu se zase na svoje oblíbené thrillery :).
Ale jo, dalo se. Od Harlana Cobena jsem zvyklý na lepší knihy, zatím mě nezklamal. Až tato kniha nebyla úplně to pravé ořechové. Dávám ale i tak čtyři stars a až vyjde pokračování, zkusím si ho přečíst taky.
Výborná kniha, čte se jedním dechem, ale tohle budu hodně dlouho rozdýchávat. Do KLDR fakt nikdy, ani za zlatý tele ne!
Tak tohle se fakt povedlo! :) Skvělá dobrodružná kniha, která mě pohltila a nedokázal jsem ji odložit :). Dávám pět stars a doporučuji.
Solidní detektivka ve stylu paní Agathy Christie. Nemohl jsem si ji nechat ujít, protože mám moc rád slečnu Marplovou a Hercula Poirota. A také v ní vystupuje sama královna detektivek. Doporučuji.