Comp.Bear Comp.Bear komentáře u knih

Písnička pro Klaudii Písnička pro Klaudii Petra Langová

Krásný návrat do puberty! Ani jsem nečekala, že se mi dívčí román bude tolik líbit, stylem je to podobné LL a bylo moc příjemné vrátit se na chvíli do léta:-)

09.12.2023 5 z 5

Tanec za odpuštění Tanec za odpuštění M. K. Hardy

Chtěla jsem si od této autorky přečíst nejdřív Haku a možná jsem to měla udělat. Knížka se mi líbila, ale neuměla jsem se do příběhu tak vcítit.

02.12.2023 4 z 5

Kudy ke hvězdám Kudy ke hvězdám Jenn Bennett

Moc hezká romantika nejen pro náctileté.

29.11.2023 5 z 5

Spiklenci z lásky Spiklenci z lásky Jaromír Jindra

Historie mě baví, i když tady jí možná bylo trochu "moc" na úkor samotného příběhu. Příběh je na základě skutečné události, to se mi líbilo. I když ten konec??

Vítejte v klubu Vítejte v klubu Helena Kratochvílová

Na knížku jsem natrefila úplnou náhodou a byla jsem mile překvapena. Takový klasický příběh ze života.

Co když jsme to my Co když jsme to my Becky Albertalli

Mám knihy s touto tématikou celkem ráda, ani tady se nedá říct, že by mě zklamala, ale asi jsem od ní čekala trochu víc.

Hlava plná lásky Hlava plná lásky Ali Hazelwood

Četla jsem Hypotézu, která se mi líbila, ale tahle knížka mi přijde ještě lepší.

Počkej na mě, Radko! Počkej na mě, Radko! Lenka Lanczová

Moje puberta :-) Po letech jsem se k LL vrátila a některé se mi už líbí méně, jiné si pořád drží laťku. A série s Radkou je pro mě top.

Heidi, děvčátko z hor Heidi, děvčátko z hor Johanna Spyri

Moje dětství a hodně krásných vzpomínek. Jedna z nejhezčích knížek pro děti.

21.11.2023 5 z 5

Volání Kukačky Volání Kukačky Robert Galbraith (p)

Tak trochu jiná JR. Byla jsem zvědavá, jak se popasuje s žánrem detektivky a jsem poměrně spokojená. Nebylo to úplně akční, spíš takový ten návrat ke starým klasickým detektivkám. Cormoran je sympatický detektiv.

21.11.2023 4 z 5

Vzpomínáš si? Vzpomínáš si? Sophie Kinsella (p)

Na tohle téma už bylo napsaných několik knížek, četla jsem asi tři, možná víc, ale tahle je jedna z nejpovedenějších. Ten styl psaní je výborný.

21.11.2023 5 z 5

Harry Potter a vězeň z Azkabanu Harry Potter a vězeň z Azkabanu J. K. Rowling (p)

HP je moje srdcovka už odmala a tenhle díl je pro mě TOP!

Pravdivé lži Pravdivé lži Nora Roberts

První setkání s Norou Roberts a hned skvělá kniha. Četla jsem potom hodně dalších, ale zatím se mi žádná takhle nelíbila.