Coucouha komentáře u knih
Kniha se četla velmi dobře a děj ubíhal jako po másle. Byly věci, které bych autorce vytkla...určitě některá fakta nebyla neprůstřelná tak, jak se prezentovala v knize. Nicméně mě kniha bavila, ale není to nic nezapomenutelného. Za měsíc už si asi nevzpomenu, o čem přesně byla. Manželé odvedle se mi líbili o malinko víc.
Třetí díl série Selekce se mi četl dobře. Kniha byla zajímavá, poklidně ubíhala a tak jsem si u ní popíjela čajík a najednou to přišlo. Ani jsem nepostřehla, co se stalo a najednou jsem si musela přečíst danou zlomovou větu ještě jednou...a ještě jednou...abych uvěřila, že se to vážně všechno nakonec stalo.
Opravdu až mírně šokující a nečekaný závěr, takže velký palec nahorů. Tak trochu se bojím pustit do 4. dílu, protože se bojím, že pokračování příběhu po 20ti letech už nebude to pravé ořechové a mohlo by mi to zkazit dojem ze série. No, snad se to nestane :)
První kniha se mi líbila o malilinko více, ale i tak mě druhý díl opravdu bavil a hned po dočtení jsem se vrhla na díl třetí. Krásná romantická slaďárna, avšak vůbec nevím, co od celé série čekat, takže jsem velmi napjatá :)
Musím se přiznat, že jsem absolutně nevěděla, co od této knihy čekat. Patřím k těm šťastlivcům, kteří neměli žádný spoiler a vůbec netušily o čem kniha je. Další přiznání patří tomu, že jsem si knihu koupila v knihkupectví na základě obálky...a rovnou jsem přikoupila další 4 díly. Dostala jsem totiž poukázku k narozeninám, která celou tuto sérii pokryla, tak jsem si řekla "proč ne?!".
A vyplatilo se! První díl jsem jen tak otevřela, že si přečtu kapitolku dvě a najednou jsem byla začtená a hltala stránku za stránkou. Opravdu mě ten příběh pohltil a to mi táhne na 30!
Není teda překvapením, že hned sahám po druhém dílu...a doufám, že nebudu číst celou noc, abych vůbec byla schopná vstanout do práce :))
Opět skvělé! Tak nějak se mi zdálo, že první polovina knihy mi ubíhala pomalu, ale od druhé půlky už se četla jakoby sama. Dokonce jsem nemohla jít spát dokud jsem knihu nedočetla. Harry je jednoduše láska! Už se těším až se vrhnu na další díl!
Stejně úžasné jako první díl. Nemohla jsem se odtrhnout :)
No jo, na to jak velký jsem knihomol, tak Harry Potter šel doteď mimo mě. A to jak filmy, tak knihy. Řekla jsem si, že je na čase to změnit a tak jsem si koupila prozatím první 4 díly série...pustila jsem se do čtení a nemohla se odtrhnout. Kniha přečtená za dva dny a shlédnutý i první díl filmu. Už chápu, co na něm vidí jak malí, tak velcí :) Nemůžu se dočkat, až budu pokračovat ve čtení a sledovat i další díly! Jsem naprosto zamilovaná :))
Jako předchozí dva díly - SKVĚLÉ!!! Sarah Andersen to prostě umí krásně vyjádřit - knihomolové milující podzim si příjdou v této knize na své. Mě zahřála u srdce... :)
New adultovky vyhledávám většinou, když si chci odpočinout po náročném dni a tohle splnia tato kniha bezvadně. Děj je celkem čitelný a konec prostě takový očekáváte, ale zahřeje to u srdce a čtení jsem si moc užívala. Četla jsem zatím všechny knihy Erin Watt a zatím nikdy nezklamala.
Velmi reálný a dojemný příběh ze života. Měla jsem vysoká očekávání a ta se naplnila. Skvělé!
Prvních cca 30 stran mě kniha velmi bavila a těšila jsem se, jak se bude příběh Nombeko vyvíjet. Později jsem se ale začala nudit a ke konci to bylo jen horší a horší. Velké zklamání....hlavně pokud vás nebaví politika. Té tam bylo na můj vkus příliž.
Velmi užitečná kniha! Rozhodně jsem nečetla naposled! Jsem z ní nadšená :)
Tato - dnes už téměř legedární kniha - se ke mě dostala až teprve nedávno a musím říct, že jsem od ní čekala mnohem více. Je napsaná velmi čtivě, pochopitelně a názorně. Nemám sice úplně co jí vytknout, ale jednoduše na to, jak je profláknutá, jsem očekávala mnohem "hlubší" informace.
Z této knihy je evidentní, že R. Kiyosaki zbohatl právě na tom, že prodává takovéto motivační knihy, kterých je určitě mnohem více, jen nejsou tak profláknuté jako tato.
Zpočátku se mi kniha velmi líbila a četla se sama. Avšak cca po dvou třetinách mi připadalo čtení trochu nezajímavé a až moc protkané politikou, což jsem vlastně od knihy očekávala od začátku. Rozhodně ale nelituji, že jsem knihu přečetla. Patří k těm čtivým a zajímavým klasickým dílům.
Velmi dobrá kniha pro dívky, které vyrostly pod vlivem narcistické matky. Hodně mi pomohla uvědomit si souvislosti a zejména ve třetí části prakticky ukázala, jak se vypořádat se svým dětstvím a pubertou. Opravdu hodně dobře napsaný psychologický průvodce, po kterém jistě budu sahat častěji.
"Už žádné přizpůsobování se, už žádné odkládání vlastního vnitřního růstu, už žádné povrchní úsměvy na roztomilých holčičích tvářičkách."
"O sebe se máte starat sama."
"Obětí jsem jen tehdy, když se rozhodnu jí být."
Krátké odskočení si zpět k sérii Barvy lásky se mi nezdá tak povedené, jako samotné předchozí 4 knihy. Myslím, že nebylo vůbec nutné. Zápletka o ničem, ale zase byla to "jednohubka" o 44 stranách, tak proč ne...
Druhý díl se mi líbil o něco více než první. Je to taková příjemná oddechovka, která splnila má očekávání :)
Knihu jsem zhltla za dva dny a musím říct, že byla napínavá od začátku do konce. Rovněž byla velmi překvapivá a místy až šokující. Kam až je schopen člověk zajít ze zoufalství? ...jednu hvězdičku strhávám za cca poslední 2 stránky knihy. Myslím, že kdyby tam nebyly, příběh by byl mnohem lepší. Takhle se mi zdál konec moc překombinovaný.
Skvělá oddechovka :) Někdy mi připadá, že tyto knihy jsou jakoby "na jedno brdo", ale u této knihy jsem měla pocit, že se autorka umí skvěle vyjadřovat a nemá neustálou potřebu opakovat fráze nebo situace. Velmi chválím! Super!
Měla jsem vysoká očekávání, která byla hrubě překonána, takže já jsem nadmíru spokojená. Kniha byla napsaná velmi čtivě a napínavě, takže jsem ji přečetla za dva dny. Mezi tím jsem o ni debatovala s přítelem a rozebírali jsme děj i postavy. Dokonce i po dočtení si myslím, že to je jedna z knih, kterou si za pár let přečtu ráda znova.
Já sama bych sice úplný konec trošku pozměnila a ukončila bych knihu jinak, což ale neznamená, že by na ni bylo něco špatného. Naopak - vůbec jsem nevěděla, co očekávat a to je vždycky fajn.
Tohle se fakt povedlo!