ctenarka881 ctenarka881 komentáře u knih

Stalker Stalker Lars Kepler

Libilo!

Lovec králíků Lovec králíků Lars Kepler

Od tohoto autora je vyborne vse!

06.05.2020 5 z 5

Noční vlak do Lisabonu Noční vlak do Lisabonu Pascal Mercier (p)

Nejak jsem se do knihy nemohla zacist.. nechapu to.. hodnoceni mela vysoke, ale presto jsem ji v polovine odlozila coz normalne nedelam..

06.05.2020 1 z 5

Hypnotizér Hypnotizér Lars Kepler

Tohle byla prvotina od tohoto autora, kterou jsem precetla a od te doby jsem precetla uz vsechno! Kazda kniha od nej/nich stoji za precteni;-)

Písečný muž Písečný muž Lars Kepler

Cetla jsem vsechny knihy od tohoto autora, ale tahle kniha za me byla asi nejsilnejsi. Uzasne napsane!

Zlatokopky Zlatokopky Tasmina Perry

V dobe, kdy jsem cetla tuto knihu me tematika tohoto velkeho bohateho sveta fascinovala a tyhle knihy me moc bavily.. dnes uz bych asi hodnotila jinak, ale davam 3 hvezdy za dojem jaky to ve mne tehdy zanechalo. Rozhodne to neni literalni veledilo, ale urcita skupina lidi si v techto knizkach zalibu najde..:-)

05.01.2021 3 z 5

Mudrc, surfař a byznysmenka Mudrc, surfař a byznysmenka Robin S. Sharma

Protoze miluji prvni dil i druhy dil, tak nemohu dat mensi pocet hvezdicek, ale prvni dil - mnich, ktery prodal sve ferrari a druhy dil julianova cesta za me byly o krapet lepsi..

05.01.2021 4 z 5

Hvězdy nám nepřály Hvězdy nám nepřály John Green

Kniha se mi moc libila. Hazel se mi dostala pod kuzi.. chvili jsem s tou knihou mela problem, ale pak jsem si to uzivala.. doporucuji!

Veronika se rozhodla zemřít Veronika se rozhodla zemřít Paulo Coelho

Tahle kniha se mi strasne libila! Jsem obecne velky fanousek Coelha.. Ta kniha me nutila k velkemu zamysleni o tematech, ktera mi nejsou cizi.. je to opravdu zajimavy pribeh.. za me plny pocet hvezd!

07.05.2020 5 z 5

Příběh O / Návrat do Roissy Příběh O / Návrat do Roissy Pauline Réage (p)

Tuto knihu jsem cetla asi pred 12 lety, ale do ted si pamatuji skoro vse.. je to hodne perverzni a bizarni, ale kdo urcuje co je normalni a co uz ne? Je to kniha k zamysleni.. rozhodne neni spatna, ale za me stacilo precist jednou a pamatovat si ji budu navzdy - coz je umeni.. napsat knihu na kterou ctenar nezapomene? To se kazdemu nepovede..

07.05.2020 4 z 5

V dobrém i ve zlém V dobrém i ve zlém Elizabeth Gilbert

Protoze kniha jist, meditovat, milovat je moje srdcova zalezitost musim dat rovnez plny pocet hvezd.. prvni dil byl samozrejme lepsi.. tahle kniha je spise o vztazich, ale kazdemu fanouskovi eat pray love se bude libit vse s tim spojene:-)

Všechny důležité kontakty Všechny důležité kontakty Lauren Weisberger

Knihu jsem cetla asi pred 12 lety a moc se mi libila, ale bylo to asi i vzhledem k memu tehdejsimu veku.. ovsem pamatuji na ni dobre..

06.05.2020 3 z 5

Sluneční bouře Sluneční bouře Åsa Larsson

Tohle byla zatim prvni a posledni kniha, kterou jsem cetla od teto autorky a moc se mi libila!

Svědkyně ohně Svědkyně ohně Lars Kepler

Moc se mi libila!

06.05.2020 5 z 5

Dívka, která kopla do vosího hnízda Dívka, která kopla do vosího hnízda Stieg Larsson

Vyborna trilogie!

Mnich, který prodal své ferrari Mnich, který prodal své ferrari Robin S. Sharma

Ja musim dat plny pocet hvezd! Tuhle knihu jsem cetla poprve asi pred 10 lety a od te doby jeste mnohokrat.. zmenila mi zivot a pokazde tam najdu neco noveho nad cim se zamyslet;-)

Dům v Bretani Dům v Bretani Marta Davouze

Kniha neni buh vi jaky literarni zazrak ( to ona ovsem o knize rikala sama ), ale presto se mi krasne cetla a bylo to pekne napsane! pribeh pani Davouze me moc zajimal;-)

06.05.2020 4 z 5

Juliánova cesta aneb Putování s Mnichem, který prodal své ferrari Juliánova cesta aneb Putování s Mnichem, který prodal své ferrari Robin S. Sharma

Se strasnou chuti jsem si precetla prvni dil a pomohl mi si mnohe uvedomit. V druhem dilu davam take plny pocet hvezdicek!:-)

05.01.2021 5 z 5

Jeden den Jeden den David Nicholls

Knihu jsem cetla uz pred lety, ale porad si ji moc dobre pamatuju.. strasne se mi libila a strasne jsem se do ni zakousla.. kdyz jsem videla film, tak jsem byla zklamana.. kniha je urcite lepsi!;-) doporucuji

Temné království Temné království Carmen Bin Ladin

Moc zajimavy pribeh pani Bin Ladin! Ukazuje to rodinu Bin Ladin v opravdove podobe od clena rodiny. Je zde jasne videt jaka privilegia maji bohate rodiny a jak ziji.. jejich kultura, zvyky a mentalita.. za me moc zajimave cteni;-)