ctenarkaEva ctenarkaEva komentáře u knih

Kavárna na pláži Kavárna na pláži Lucy Diamond (p)

Pohodová odpočinková kniha s předvídatelným dějem. Do takové kavárny bych se ráda podívala a ochutnala mrkvový dort nebo pirohy.

22.02.2016

Záhadná oběť Záhadná oběť Robert Bryndza

Pro mě takový lepší průměr z knih Roberta Bryndzy. Mám raději sérii s Erikou, ale ze série s hrdinkou Kate se mi tento díl docela líbil. Ale také mi chybělo vysvětlení, kdo byla jedna nalezená dívka. Snad bude pokračování a dozvíme se to.

03.01.2025 3.5 z 5

Zmiz, dokud můžeš Zmiz, dokud můžeš Rebecca Zanetti

Chvílemi zdlouhavé, že jsem usínala a ztrácela se v ději. První díl se mi líbil o dost víc. Laurel a Huck jsou sympaťáci, někteří další hrdinové mi byli hrozně nesympatičtí. Po dočtení se mi závěr ihned vykouřil z hlavy :-(

24.01.2024

Poslední na řadě Poslední na řadě Helen Fields

Série "Dokonalá" se mi líbila, ale tato kniha mě bohužel vůbec nebavila. Jako kdyby ji ani nenapsala Helen Fields. Téma mě nezaujalo, děj mě nebavil, postupně už mě ani nezajímal pachatel.

01.11.2023 2 z 5

Očistec Očistec Tina Frennstedt

Hezky jsem si početla, i když se mi zdálo, že místy se děj docela dost vleče a pachatele jsem asi v polovině začala tušit.

03.07.2023 4 z 5

První chyba První chyba Sandie Jones

Fajn čtení, zamotaný příběh, kdy do poslední chvíle není jasné, kdo je kdo, kdo je hodný a kdo padouch, jestli podvod vyjde nebo ne. Líbily se mi samostatné příběhy Alice i Beth i to závěrečné propojení a odhalení.

22.04.2023 5 z 5

Matka, jakou jsem mohla být Matka, jakou jsem mohla být Kerry Fisher

Psychologický příběh o rodinných vztazích. Kniha se četla dobře, líbila se mi, i když raději čtu thrillery a detektivky.

10.04.2023 4 z 5

Chata v horách Chata v horách Ruth Ware (p)

Těšila jsem se na napínavý thriller a knihu ve stylu Agathy Christie, ale byla jsem zklamaná. Asi mi toto téma nesedlo, příběh mě nezaujal a vůbec mě nebavil.

11.02.2023

Láska z Éroplánu Láska z Éroplánu Kateřina Křikavová

Těšila jsme se na oddechovku ze školního prostředí, ale bohužel mě tato kniha neoslovila. Příběh se mi nezdál vůbec uvěřitelný, nevyhovoval mi ani styl psaní. Asi nepatřím mezi cílovou skupinu této autorky.

29.01.2023

Oko za oko Oko za oko Carol Wyer

Na knihu jsem se těšila, ale bohužel mě moc neoslovila. Příběh mě nebavil, postupně mě ani moc nezajímalo, jak dopadne. Když jsem na pár dnů přestala číst, tak jsem si nemohla vzpomenout, o čem kniha vlastně byla. Jiné série s inspektory nebo inspektorkami se mi líbí víc.

05.10.2022 3 z 5

Sochař smrti Sochař smrti Chris Carter

Tak tento díl se mi bohužel nelíbil tolik jako předchozí díly. Popisy vražd už mi přišly opravdu až přehnané. Postava mechanika už byla zmíněna ve více komentářích, že neodpovídá závěru knihy. Konec se mi líbil, nemohla jsem se ho dočkat ale ne kvůli napětí, ale kvůli tomu, že už mě tato kniha moc nebavila. Doufám, že další díl bude pro mě opět zajímavější.

01.09.2022 2 z 5

Za to mi zaplatíš Za to mi zaplatíš Teresa Driscoll

Pro mě určitě ne bestseller, ale spíše průměrný příběh.

24.08.2022 3 z 5

Až ji najdou Až ji najdou Lia Middleton

Na knihu jsem se těšila, ale byla jsem trochu zklamaná. Děj mi připadal vleklý a z thrillerů jsem zvyklá na jiné napětí. Nebavily mě neustálé myšlenkové pochody Naomi. Pokud máte rádi spíše psychologii než pořádné napětí, tak se vám tato kniha asi bude líbit.

28.07.2022 2 z 5

Druhá sestra Druhá sestra Peter Mohlin

Čtivý napínavý příběh, líbil se mi. Ještě si musím přečíst 1. díl.

23.07.2022 4 z 5

Manželé z Cedrové uličky Manželé z Cedrové uličky Anna-Lou Weatherley

Čtivá kniha, sympatický detektiv. Určitě si přečtu další díly.

23.07.2022

Smrt za úplňku Smrt za úplňku Matthew J. Costello

Detektivní jednohubka z milého prostředí anglického venkova. Něco jsem tušila, něco ne. Klidně by tyto knihy mohly být obsáhlejší, ale zase na druhou stranu na odreagování a rychlé přečtení stačí.

12.05.2022 4 z 5

Zasloužíš si smrt! Zasloužíš si smrt! Zdenka Hamerová

Divná zápletka, divný příběh. Jiné knihy této autorky se mi líbily víc.

19.04.2022 3 z 5

Seznam hostů Seznam hostů Lucy Foley

Příběh z exotického prostředí. Celkem dobrá oddechová detektivka.

17.01.2022 3 z 5

Pohled ze tmy Pohled ze tmy Gytha Lodge

Líbilo se mi to, pachatele jsem neuhodla. Kniha byla čtivá.

14.12.2021 3 z 5

Devátý hrob Devátý hrob Stefan Ahnhem

Oběť bez tváře se mi líbila víc. Tato kniha se mi asi úplně netrefila do správného období, proto je možná můj dojem z ní ovlivněný mým momentálním rozpoložením.

10.10.2021