ctenarkaEva komentáře u knih
Tento díl se mi líbil víc než první. Líbila se mi vánoční atmosféra anglické vesnice a jsem zvědavá na vývoj vztahu hlavních hrdinů. Pohodové čtení na jeden nebo 2 večery.
Těšila jsem se na poklidnou anglickou detektivku stylu Agathy Christie, ale zdálo se mi, že tomu pořád něco chybí. Náhodou jsem již přečetla druhý díl dříve než tento první a ten se mi líbil o něco víc.
Detektivka z anglického venkova, která se mi ale zdála dost natahovaná a rozvláčná. Ale na druhou stranu klidnější styl, bez potoků krve. Určitě si přečtu i další díly.
Čtivý příběh plný smutku a rodinných tajemství. Chvílemi se děj vlekl, ale ke konci se rozjel a rozuzlení bylo nečekané.
Předchozí díly se mi líbily víc. Toto se mi zdálo překombinované a neskutečné, i když čtivé a napínavé.
Nenáročná detektivka, která se dobře četla, ale připadala mi dost podobná jiným. Jsem zvědavá na další díl.
Předchozí díly se mi líbily, ale do tohoto jsem se bohužel nějak nemohla začíst.
Jiné knihy této autorky se mi líbí, ale tato mě bohužel nezaujala. Nedokázala jsem se začíst a vzdala jsem to.
Bohužel mě kniha nezaujala, nebavila mě, nedokázala jsem se do ní začíst.
Kniha mi místy připomínala knihy Sandry Brown. Líbil se mi otevřený konec, hned si přečtu pokračování. Na pachatele jsem zvědavá, mám jistou představu, ale možná budu vedle jak ta jedle :-)
Tato kniha mě moc nenadchla, čekala jsem od ní víc. Jak už psal někdo přede mnou, ze začátku mi trochu připomínala Sedmilhářky, které se mi také úplně netrefily do vkusu. Postupně se příběh rozjel, ale pro mě to byla kniha, kterou jsem přečetla a ihned ji vypustila z hlavy a už ani pořádně nevím, o čem vlastně byla.
Oddechovka na jeden večer. Líbilo se mi prostředí - česká jména, česká města. Rozuzlení příběhu a hlavně konec mi přišlo trochu přehnané a překombinované, ale na druhou stranu byl závěr nečekaný.
Zvláštní příběh. Četl se mi dobře, ale zdál se mi dost zamotaný. Jak psal někdo přede mnou, v druhé půlce knihy jsem byla zvědavá, jak příběh dopadne, ale zároveň mě postupně přestával bavit.
Nebylo to špatné, ale některé jiné knihy Tima Weavera se mi líbily víc.
Fajn čtení. Napínavý příběh, líbil se mi víc než Dívky ve vodě. Doufám, že tato série bude mít další pokračování.
Nevšimla jsem si, že tato kniha patří mezi Young adult a asi proto jsem od ní očekávala víc. Ale vzhledem k tomuto určení jí nemohu zase tak moc vytknout.
Zvláštní kniha... Pořád se nic nedělo, ale bylo jasné, že NĚCO se stalo. Ale co? Hlavní hrdina mi sympatický nebyl a děj se mi zdál místy až moc překombinovaný, ztrácela jsem se v postavách i některých situacích, ale nakonec nic nemusí být takové, jak to nejdříve vypadá. Obzvlášť v knize, která se celá točí kolem lží. Konec byl super, kvůli tomu stálo za to si knihu přečíst.
Místy předvídatelný děj, místy překombinovaný, ale kniha se mi četla celkem dobře. Jen tedy to množství překlepů a chyb ve větách, že dokonce nějaký čtenář, který měl knihu vypůjčenou z knihovny přede mnou, všechny chyby tužkou opravil. A bylo jich opravdu požehnaně.
Pohodová detektivka, podobná klasickým anglickým.
Těšila jsem se na další případ Eriky Fosterové, ale tentokrát jsem trochu zklamaná. Popisy vražd začaly být drsnější, než v předchozích dílech. Některé situace mi připadaly až překombinované a jiné zase neúplně vysvětlené. Jak už psal někdo přede mnou, také mi připadalo, jako kdyby autor chtěl mít knihu co nejdříve dopsanou a nedal si na ní tak moc záležet. Jako oddechové čtení mohu doporučit, četla se jako vždy rychle a svižně, ale už se k této knize určitě vracet nebudu.