čuřil

Četl jsem jako dítě. Nedávno jsem si tuto knihu opět přečítal společně s dětmi.
Moc krásná knížka, krásné dobrodružné příběhy.

Byl to dobrý kauf. Původně jsem z té knihy měl obavy. Ale vše bylo jinak. Tak knížka mě svým příběhem dostala. To vyprávění, to téma a příběh byl naprosto skvělí. Musím se přiznat, že jsem moc takových knížek nepřečetl. Doporučuju!

Taktéž moje první setkání s tímto spisovatelem. A musím říct, že to bylo milé setkání.
Případ byl zajímavě zasazen do celkem povedeného prostředí. Povedená šéfka vyšetřování, pointa.... A i vcelku povedené vyřešení, ač už toto někde bylo.
Určitě nezůstane u jediné knížky a taky se těším na pokračování s komisařkou Fosterovou.

Zajímavá kniha. Trochu zase z jiného ranku než krimi, které jsem četl. Příběh byl povedený. Opět zasazený do zajímavého prostředí. Historická zápletka, sousedské vztahy.
Četla se dobře.

Jedna z mých neoblíbenějších knih vůbec. Opravdu moc povedená knížka nejen o přátelství, lásce, odvaze... Ale zejména o té (nejen) smutné době.
Určitě doporučuju.

Četl jsem jí už dávno, ale je to opravdu povedená knížka. Velice zajímavý pohled na přežívání a přežití v zajateckém táboře. Co vše je a schopen člověk udělat pro hlavně vlastní přežití. Doporučuju.

Pěkná knížka, dobře se četla. Po dlouhé době česká krimi a zdařilá. Povedeně vykreslená krajina Beskyd, jejich samot a lidských osudů. Určitě se u této autorky podívám i po dalších kouscích.

Opět povedená kniha. Po Marťanovi přišla sic slabší Artemis, ale tato knížka se zase povedla. Skvěle vyprávěný příběh, průběh příprav i opakování chemie a fyziky, vše opravdu čtivě napsáno. Překvapivé setkání s nečekaným Rockym, výborným meziplanetárním mechanikem, spojencem a přítelem. I závěrečná pasáž se povedla. Jen jsem čekal mírně dramaticky smutnější konec. Ale určitě, tato knížka stojí za přečtení a doporučuju.

Trošku to trvalo, ale kniha stála zato. Určitě je to taková jiná oddechovka. Akorát mi přišlo, že předešlé knihy se Strikem a Robin měli větší náboj a švuňk. Ke čtení to ale bylo dobré a pohodové.

Je to už dříve co jsem jí četl, ale stále to je výborná kniha. Sic mám od pana Remarqua top někde jinde, u tohoto spisovatele nelze šáhnout snad vedle, doporučuju.

Opět, četlo se dobře. Ale zdá se mi že v tomto díle bylo až moc postav. A zápletka se ztraceným klukem, amuletem atd., prostě se mi tento příběh jevil jako až trochu více překombinován. Jinak ale pohodová česká kriminálka.

Toto bude ke čtení a aktuální pořád.
Je potřeba panu Krylovi poděkovat.

Výborná kniha. Je sice pravda, že jsem se ze začátku s touto knihou nemohl sčíst, ale postupně příběh nabíral na dramatičnosti. Až došlo k závěrečnému, povedenému vyvrcholení. A když si člověk uvědomí, že se tato kniha inspirovala skutečnou událostí, běhá vám mráz po zádech. Opravdu musím říct, že ten plný počet si tato kniha z mého pohledu zaslouží a určitě doporučuji.

Opět plný počet. Sice z toho co jsme schopni mrazí, ale tato kniha stojí zato - doporučuju!!!

No já musím být a napsat, za mě tedy spíše zklamání. Opravdu jsem čekal více. Sic vyprávění alkoholičky, jak přichází až "přepadá" ze dne na den bylo dá se říci i poučné. Ale bylo toho přespříliš. Závěr sice vyvrcholil v příjemnou detektivku, nicméně to pro mě byla tato knížka zklamání.

Zase jsem se pořádně zasmál. Je to moc pěkně povedená a úsměvná sic válečná kniha.

Měl jsem s touto knihou problém, trvalo mi jí přečíst dost dlouho. Nečetla se vůbec lehce. Ale stálo to za to. Sice není vše, zejména latinské texty a debaty mezi mnichy vždy zcela jasné. Pohled do zákoutí mnišského řádu navíc s detektivní zápletkou byl ale sepsán velmi povedeně. Určitě doporučuju.

Velmi povedené nadčasové dílo. Velmi se mi líbilo. Ideopolicie, strana, ještě k tomu soudruzi a pak aby fakticky nebyla pravda, že 2+2 je skutečně 5 ?!

Druhý díl, který navazuje na knihu selekce. Kniha dceru bavila ale spíše byl povedený 1 díl z této série.

Opět se knížka dobře četla, jen to bylo tentokráte takové zdlouhavé. Spousta postav a přišlo mi, že hlavní děj je smrsknut do krátkého úseku na konci. Ale jinak v pohodě a určitě budu s touto spisovatelkou dále sledovat příběh hlavního hrdiny.