DaBuco komentáře u knih
Opět pěkný díl série české královny detektivek, i když tento díl mi připadal o něco méně napínavý něž předchozí.
Plus dávám za to, jak to autorka vymyslela a zamotala, za popisy prostředí. A taky jsem se dozvěděl něco o ptácích.
Hezky napsaný příběh od mé oblíbené aurorky se četl sám a libil se mi, jako houbaři, ještě víc.
Zatím poslední Holeovka, další skvělý díl už kultovní série autora.
Výborné jsou ale i další autorovy knihy mimo sérii HH. Moc doporučuji.
Autor umí psát jako nikdo jiný.
Tomuhle říkám parádní psychothriller. 5 hvězd a doporučuji.
Další skvělý díl s Davidem Riekerem. Zase zajímavá zápletka, velmi napínavé a čtivé, neodložitelné až do poslední strany.
Knihu jsem přečetl na posezení. Bomba. Doporučuji všem.
Takto si představuji dobrý a kvalitní psychothriller.
Postupné budování napětí, čtivé a neodložitelné.
Autorka patří k mým oblíbeným a doporučuji i její další knihy.
Povedená kniha autorky. České prostředí, dobře popsané postavy. Doporučuji
Prvotina autora, k tomu Magnesia Litera a příběh, který vás připraví o slova.
K plnému počtu hvězd nechybělo mnoho, smutný a těžký příběh sám o sobě byl místy trošku roztahaný, ale touto knihou jsem po dočtení udělal radost mámě i babičce. Obě měly po dočtení slzy v očích.
Ano, bylo to svižné, akční a napínavé, jak slibovala anotace. A dobře napsaný.
Knihu ani autora jsem neznal, ale když jsem se začetl do prvních stránek byl jsem mile překvapený. Výborný psychothriller se vším všudy.
Tato série Mentalista mě chytla už v prvním díle a druhý díl se mi líbil ještě víc, i když je to bichlička.
Jedna hvězda za obálku. A jedna mladému autorovi na cestu.
Moment, kdože tohle vydal? Aha, Kalibr.
Klasická Agatha Christie. Příjemný a dokonalý čtenářský zážitek.
Výborná série, moje krevní skupina. A od českého autora!
Příběh napínavě plyne, všechno to tak dobře do sebe zapadá.
Autorovu sérii doporučuji všem, kdo hledají kvalitní českou detektivku.
Povedená, svižná česká detektivka. Autorka je lepší s každou další knihou (a to už i ta první byla dobrá).
Milovníkům detektivek z českého prostředí doporučuju.
Pana Klímu mám rád z televize, ale jeho detektivky mi přijdou nemastné neslané. Radši čtu jeho novinářské, investigativní věci.