Damonka12 Damonka12 komentáře u knih

Ranařky Ranařky Jennifer Mathieu

YA kniha, kterou by si měl přečíst úplně každý, řeší totiž důležité téma dnešní doby - jsem z ní nadšená

21.06.2020 5 z 5

Kavárna v Kodani Kavárna v Kodani Julie Caplin

3,5 úplně obyčejná dobře napsaná romantická kniha

21.06.2020 3 z 5

Feministky nenosí růžovou a jiné lži Feministky nenosí růžovou a jiné lži Scarlett Curtis

Určitě zajímavá kniha. Některé eseje, ale byli úplně strašné jiné úplně skvělé.

15.04.2020 3 z 5

Já, Simon Já, Simon Becky Albertalli

Zde jsem byla hodně ovlivněna filmem, který jsem viděla první. Kniha mi ale i tak přišla lepší a rozhodně měla lepší závěr. Tohle je něco, co si musí každý přečíst.

15.04.2020 4 z 5

Eliza a její nestvůry Eliza a její nestvůry Francesca Zappia

3,5 Velice jednoduchý, ale hezký romantický příběh.

14.04.2020 3 z 5

Jana Eyrová Jana Eyrová Charlotte Brontë

4,5 klasika jde úplně mimo mě, ale tahle se mi překvapivě líbila a to hodně.

14.04.2020 4 z 5

Mechanický anděl Mechanický anděl Cassandra Clare (p)

4,5 autorku miluji, ke knize nemám co dodat, jen že svět lovců stínu je úžasný a hrozně mě baví o něm číst a k tomu viktoriánský Londýn - úžasné.

13.04.2020 4 z 5

Láska a jiná vykolejení Láska a jiná vykolejení Leah Konen

4,5 dokonalá kniha na závěr roku. Vánoční romantika. Nemohla jsem sáhnout po něčem lepším.

02.01.2020 4 z 5

Dvůr mrazu a hvězd Dvůr mrazu a hvězd Sarah J. Maas

4,5 Dokonalá S. J. Maas jako vždy, jediné co zde chybělo byla akce. Jinak nemám co vytknout. Rhyse a Feyre miluji jako Cassiana, Mor a ostatní.

02.01.2020 4 z 5

Zmije Zmije Bex Hogan

Po dlouhé době zase fantasy kniha, která mě úplně nadchla. Originální prostředí, sympatičtí hrdinové a skvělá romantika.

02.01.2020 5 z 5

Ross Poldark - Návrat domů Ross Poldark - Návrat domů Winston Graham

Velice popisný historický příběh. Ale je super. Líbí se mi občas proložit svou konfortní zónu něčím jiným a tahle kniha je k tomu ideální.

22.11.2019 4 z 5

Rockový polibek Rockový polibek Kylie Scott

4,5 skvělý konec série, nechtěla jsem se od světa odtrhnout. Tohle prostě musíte mít. A za mě je nejlepší Mal.

22.11.2019 4 z 5

Kůže plná stínů Kůže plná stínů Frances Hardinge

Naprosto průměrná kniha. Ničím nevyniká, ale špatná také není.

22.11.2019 3 z 5

Klan Klan Adrienne Young

4,5 z 5. Kniha byla originální a čtivá. Líbila se mi i romantika v poměrně drsné knize. Také bylo super že kniha je ukončená. A nemá otevřený konec. Můžu jedině doporučit.

27.09.2019 4 z 5

Geniální přítelkyně Geniální přítelkyně Elena Ferrante

Kniha není úplně můj šálek kávy. Nemám moc rády knihy, které jsou vyprávěny. A to je přesně typ této knihy, zajímavé scény ve dvou řádkách a to co je nudné je klidně na 2 stránky. Možná si knihu přečtu znovu až bude starší. Příběh je celkem zajímavý.

10.09.2019 3 z 5

Rocková hvězda Rocková hvězda Kylie Scott

Úžasná kniha, miluji rockovou hudbu a romantiku a tahle kniha mi dala oboje. Jednu hvězdičku jsem strhla za to že námět je podobný jako ve spoustě knih.

10.09.2019 4 z 5

V pasti lží V pasti lží B. A. Paris (p)

4,5. Wow, úžasná kniha, sice se tam našla jedna část, kde se nic nedělo, ale ten zbytek to vynahradil. Konec jsem tedy odhadla, ale i tak to bylo úžasné a dokonale propracované.

Jana Seymourová: Laskavá královna Jana Seymourová: Laskavá královna Alison Weir

Tudorovce miluji a Jana je má oblíbený manželka Jindřicha VIII. Tato kniha je zatím nejlepší ze série. Všem jedině doporučuji.

Clarity Clarity Karolína Bendová

Na to že je kniha od české autorky mě hodně překvapila a dokonce i bavila, děj je sice úplně obyčejný, ale i tak je tato kniha skvělá letní romance.

Roštěnka Roštěnka Alice Clayton

Do této knihy se mi moc nechtělo a přišla mi nepotřebná. Ale i tak jsem si ji přečetla a byla zklamaná, skoro nic se tam nedělo, až na konci se to maličko zlepšilo.

17.06.2019 2 z 5