Damonka12 komentáře u knih
Kniha pojednává o velmi vážném tématu. Moc hezky se čte a příběh je opravdu hezký a velmi emotivní.
3,5 v knize je skvělá atmosféra - Skotsko, Vánoce, hrad, historie a romantika. Akorát mi v knize chybělo takové to napětí. Ale na Vánoce ideální.
Milá oddechovka, u které jsem se docela dost i nasmála. Ale chování některých hrdinů na mě bylo až dost bizardní. Taky styl psaní této autorky mi úplně nesedí.
Tahle kniha byla úžasná, je to snad poprvé, co se mi v povídkové knize líbily všechny povídky. Každá z nich mě něčím zaujala a v táhla do děje i když byli krátké. Určitě se pro mě z knihy stala vánoční klasika.
4,5 autorka opět nezklamala. Kniha je čtivá a neustále se v ní něco děje. V této jsou i dvě časové linky a já milovala obě. Také ve mě kniha vyvolala silné emoce a to se moc často neděje. Na knihy autorky nedám dopustit.
Moc hezky napsaná historická romance, která má za mě originální námět.
3,5 ani konec této série nedosáhl kvality prvního dílu. Byl o něco lepší než druhý, ale k tomu prvnímu měl daleko.
Tak tohle bylo moje. Prostředí letectví a k tomu skvělá romantika a erotika. Za mě jedna z nejlepších knih od těchto autorek.
4,5 tohle byla skvěle zpracovaná YA romantika, která je správně zamotaná a do značné míry i originální, což vážně oceňuju.
4,5 přesně to na co jsem od autorky zvyklá. Miluju její knihy.
Do této série jsem se absolutně zamilovala. Příběhy dvou lidí, kteří žili v 19. století. Kniha mi hodně přiblížila tehdejší domu a jsem hrozně ráda za poznámky autorky na konci. Přesně tahle kombinace je něco, co miluju. Vymyšlený příběh, který je zasazen do reálného historického prostředí.
Fajn kniha, která se moc dobře čte. Jediné, co mi tu nesedlo byl ten začátek. Přišel mi už trochu moc. Jinak jsem byla spokojená.
Kniha je čtivá, oddechová a dobře se čte, ovšem nepřišla mi až tak vtipná, jak se o ní říká. Mě všeobecně poslední dobou nesedí humor této autorky. Jinak bylo vše super - od námětu až po postavy.
4,5 typická kniha na které jsem autorek zvyklá, takže jsem byla nadšená a spokojená. Erotik, romantika a úžasní hrdinové.
Musím teda říci, že já byla z knihy zklamaná. Vypadala podle obálky skvěle, ale ve skutečnosti se v ní nic nedělo. Byla čtivá to jo, ale o nic tam nešlo, kromě jedné události ke konci jsem se u knihy nudila. Taky mě absolutně nezajímalo, co se děje s hlavními postavami, ale spíš proměna zastaralé knihovny na moderní knihovnu, což už samo o sobě vypovídá o tom, jak moc mě kniha bavila. Prostředí knih a knihovny bylo ale super.
Tahle kniha mě moc mile překvapila, nečekala jsem tak skvělý příběh, ve kterém bude i něco málo z historie. Dokonce i ten konec se mi vážně líbil. Můžu jedině doporučit.
Jsem ráda za návrat do světa Cizinky, ale trochu jsem si nemohla v hlavě srovnat to jak vypadají postavy. Mám v hlavě ty seriálové a tohle mi přišlo divné. Také nejsem moc fanda komiksů. I tak jsem ale za knihu ráda, protože cokoliv, co se týká Cizinky miluju.
4,5 Nádhera přesně jak to mám ráda, knihu jsem přečetla za jedno odpoledne, nejde ji odložit.
4,5 jsem vážně ohromená z toho, jak skvělé jsou knihy od této autorky, kéž bych ji objevila dřív. Knihu nešlo odložit.
Tak tohle se mi líbilo, úžasné prostředí, super hrdinové. Jen jsem měla z knihy takový neosobní odtažitý pocit.