dancadragneel dancadragneel komentáře u knih

Poník na výletě Poník na výletě Anne Bachner

Překrásný poutavý příběh a k tomu ještě s koňmi. Jako malá jsem ho zbožňovala.

Magický příliv Magický příliv Angela Dorsey

Překrásný příběh o přátelství mezi člověkem a koněm. Jednoduchý jazyk a děj rozhodně přidával na kráse a kniha se četla jedna radost. Jen škoda, že jsem si to neuvědomila dříve...

06.03.2017 3 z 5

Harry Potter a Ohnivý pohár Harry Potter a Ohnivý pohár J. K. Rowling (p)

Zde přesně nastává ten zlomek kdy se z pohádkové knihy pro děti stává fantasy kniha pro puberťáky. Tento díl je už temnější ale přesto překrásný.

06.03.2017 5 z 5

Harry Potter a Kámen mudrců Harry Potter a Kámen mudrců J. K. Rowling (p)

Pohádková knížka která se postupně po dílech stává knihou, kterou by asi děti už přečíst nezvládly.

06.03.2017 5 z 5

Město z popela Město z popela Cassandra Clare (p)

Díky tomuto dílu jsem si prostě zamilovala Simona. Je to jedna z postav, která je rozhodně skvělé popsána a má zajímavý životní příběh.

Modrá jako safír Modrá jako safír Kerstin Gier

Druhý díl knihy, který je rozhodně skvělý stejně jako předchozí.

Rudá jako rubín Rudá jako rubín Kerstin Gier

Překrásná oddychová četba, která rozhodně zaujme dějem a světem, který autorka vymyslela. Rozhodně poutavé a zábavné.

Poník a dvojčata Poník a dvojčata Anne Bachner

Roztomilé příběhy a milé k čtenářům. Rozhodně příjemné čtení pro děti...

Začarovaný poník Začarovaný poník Anne Bachner

Překrásný dětský příběh o lásce mezi poníky. Vřele doporučuji

Vlčí rokle Vlčí rokle Angela Dorsey

Poutavý krásný příběh, ve kterém není až tak důležitá láska ke koním, ale i přístup k vlků.

06.03.2017 5 z 5

Harry Potter a vězeň z Azkabanu Harry Potter a vězeň z Azkabanu J. K. Rowling (p)

Třetí knihu jsem četla s radostí, poněvadž filmově je pro mě tento díl nejkrásnější. No knižně trochu zklame, ale přesto je skvělý. Rozhodně nejvíc je skvělé že Křivonožka je tu důležitý.

06.03.2017 5 z 5

Město z kostí Město z kostí Cassandra Clare (p)

Překrásný příběh, který je odlišný od mnoha klasických fantasy a k tomu je ještě skvělý film. Rozhodně doporučuji

Rezistence Rezistence Veronica Roth

Tento díl mě moc nepotěšil. Byl rozhodně slabší než první, ale i přesto stalo ho prekousat a dostat se k poslednímu dílu.

Čtyřka: Divergentní povídky Čtyřka: Divergentní povídky Veronica Roth

Kniha, kterou jsem očekávala po dočtení Aliance. Je úžasné vidět ten příběh z jiného pohledu.

Aliance Aliance Veronica Roth

Tuto sérii jsem vždycky zbožňovala a tak není divu, že jsem po přečtení tohoto posledního dílu bulela jako malé dítě a chtěla knihu spálit. Neočekávaný konec mě rozhodně silně zasáhl a rozhodně doporučuji tuto sérii přečíst. Ten zážitek z toho čtení za to...

PS. Na film se vykaslete kniha je rozhodně lepší...

06.03.2017 5 z 5

Lakomec Lakomec Molière (p)

Příběh od začátku není nijak zajímavý ale rozhodně stojí za to přečíst až do konce. no

Maryša Maryša Vilém Mrštík

Maturitní četba, která se opět dá přečíst a je pochopitelná. I přes nářečí se děj kvele chápe a člověk nemá problém s četbou.

Robinson Crusoe Robinson Crusoe Daniel Defoe

Krásná kniha s překrásným popisem může, který se snaží přežít na ostrově. Rozhodně doporučuji.

Čtyřnohý zachránce Čtyřnohý zachránce Julia Boehme

Poutavý příběh a překrásné postavy. Vřele doporučuji každému dítěti, které miluje koně.

Rozpustilá opička Rozpustilá opička Julia Boehme

Vtipná dětská knížka s bonusem v podobě opičky. No kdo by si ji nezamiloval