dancav28 komentáře u knih
Knížka se mi moc líbila, četla se rychle hned jsi na další díl
Tento díl byl pro mě asi nejslabší. Je fajn, že to autorka nějak zakončila, ale posledních 30 stránek jsem četla jen z principu. Konec byl uspěchaný.. Připadalo mi, že to autorka už chtěla mít za sebou.
Skvělá oddechovka, četla se sama, hned se jdu vrhnout na další díl
Kniha byla čtivá, na mě možná moc dlouhá, některé části se mohly zkrátit. Už mě trochu štvalo, jak se furt hádali a hned usmiřovali. Třetí díl si přečtu jen kvůli tomu co se stalo na konci
Kniha se četla rychle. Je to taková oddechovka, ale líbila se mi. Znám lepší knižní série na stejné téma, ale i tak se hned vrhám na druhý díl
Kniha mě bavila o něco méně, jak předešlé dva díly. Četla se rychle, ale dej nebyl moc zajímavý
Kniha mě bavila, každý díl je lepší a lepší. Jsem ráda, že na konci se všechny "příběhy" prolnuly. Hned se vrhám na další díl
Tuhle sérii zbožňuju, skvělé pokračování. Celá kniha je napínavá a čte se rychle. Doufám a aspoň jsem to tak pochopila, že bude 4. díl :). Akorát si myslím, že zařazení knihy, jako pro děti není úplně vhodné.
Knížka mě moc bavila, vtahla mě do děje a byla jsem z ní okouzlena. Líbilo se mi jak se prolínají tři "pribehy" do sebe. Jeřáb se mi zalíbil a snad bude v dalších dílech. To samé Manon a Abraxos. Hned se jdu vrhnout na 4 dil
Kniha mě stejně jako předchozí díl hodně bavila, přečetla jsem jí jedním dechem a nevím jak vydržím čekání na další díl :)
Skvělé pokračování, od knihy jsem nemohla odtrhnout oči. Mrzí mě že jedna z mych oblíbených postav už v dalších dílech nebude :(. Hned se jdu vrhnout na 3 díl
Odpočinková kniha. Příběh se mi moc líbil a hned jdu na pokračování. Jsem ráda, že to Lara J. nakonec s Peterem vyřešila. John McLaren mi tam nějak až moc překážel. Líbila se mi více jednička
Wau, tak tahle kniha mě vážně překvapila. Měla jsem ji přečtenou raz dva. Kniha se zbytečně netáhla a autorčin styl psaní se mi líbí. Příběh je super, líbilo se mi, že Cealena nebyl jen nájemná vražedkyně, ale zároveň i "křehká" dívka a měla své názory. Kniha se mi moc líbila a hned se jdu vrhnou na další díl
Knihu jsem četla již několikrát. Není to jen pohádka pro malé děti, ale i kniha nad kterou jsem se zamyslela, vždy mi zvedne náladu. A určitě jí doporučuji každému přečíst
I když na tuto knihu nejsou moc dobré recenze (komentáře) a celkové hodnocení, tak mě kniha bavila. A nebylo to jen tím že tam byl Bishop a další králové. Celkový příběh byl dobrý a to jak Madison pomalu odhalovala tajemství bylo napínavé, už se nemůžu dočkat co se stane v dalších dílech