Dandulka komentáře u knih
Nechápu, proč se v poslední době vydávají tyhle kompilace, když jsem již obě knihy četla jako samostatné. Pak to člověka mate, protože má pocit, že autor vydal nějakou novinku a zatím je to jen nové vydání starších knih. To mě docela mrzí.
Tak tahle kniha mě opravdu dostala. Něco tak dobře napsaného jsem už dlouho nečetla! ten konec je strhující!
Zajímavé čtení. Až do konce jsem netušila, jak to vlastně dopadne. Mohu jen doporučit.
Hodně zajímavá série, moc se mi líbila.
Skvělá oddechovka. Má to spád, děj, je to čtivé. Tak akorát na propršený víkend!
Parádní čtení. Moc mě to chytlo, i když mám jednu výtku- patrně si zařádil tiskařský šotek, ale chvíli jsem koukala na stejné stránky, které jsem už četla. :-) Ale i tak je to super čtení. S radostí mohu jen doporučit.
Tak tohle byla asi nejslabší kniha od této autorky! Na mě byla až moc zdlouhavá, tudíž málo akční. Příběh plynul příliš pomalu. S každým románem se však autorka stále zlepšuje. Tak uvidíme.
Paráda! Až mi místy běhal mráz po zádech, brrrrrr! Vřele doporučuji.
Paráda!!!! Zase se našel autor, jehož knížky se dají číst a nenudí!!!!!
F. Niedl píše moc hezké série a ani tahle není jiná. Opět mohu jen doporučit.
Paráda! Bylo to napínavé až do konce, a to mám ráda.
Paráda! Zhltla jsem ji za tři dny!!!!! Všem moc doporučuji!!!!!
Nádhera! Paráda! Krása! Už aby byl další díl!
Ani se mi nechce věřit, že by to byl opravdu poslední díl, byla by to moc velká škoda. Tuto sériimám moc ráda.
Trochu smutný příběh, ale opravdu pěkný. Snad bude i další díl.
Napsáno neotřelým způsobem, aspoň pro mě. bylo to zajímavé a velmi čtivé.
Super zpracování světa tajemna a zároveň i světa nejmodernějších počítačů. Tyto světy se zde skvěle prolínají. Pokud bude i druhý díl jako tento, bude to skvělé!
Tak a je konec! Z malého, neduživého "pavoučka" je Lukas Praghese, manžel a otec. Bylo toho mnoho, co jsme s Lukášem ve třech dílech prožili a mnohdy se o něj i báli. Bylo to moc fajn, škoda, že je konec. Doufejme, že je to zároveň i začátek nového......
Super, jen jsem se celou dobu smála a pro slzy smíchu jsem nemohla ani pořádně číst! Tři hodiny jsem četla tuhle úzkou knížečku!