Dandulka Dandulka komentáře u knih

Duch znojemských katakomb Duch znojemských katakomb Vlastimil Vondruška

Další skvělá kniha! Jak jinak,že? Doslova jsem ji zhltla jako každou Vondruškovu knížku. Prostě můj nejoblíbenější autor! Co k tomu dodat víc?

05.08.2019 5 z 5

Loutkář Loutkář Daniel Cole

Jako vždy všechno zajímavé čtu od konce. Bylo to moc super a moc se těším na první díl. Musím se přiznat, že se mi do těchto knih moc nechtělo, ale nakonec se mi to vážně líbilo.

Vlčí proces Vlčí proces Neil Mackay

Tohle byla vážně bomba! Pět hvězdiček je málo, dala bych nejméně deset! Moc doporučuji!

Hotýlek Hotýlek Alena Mornštajnová

Další skvělá knížka. Moc doporučuji.

Epištoly o elitách a lidu Epištoly o elitách a lidu Vlastimil Vondruška

Paráda, skvělé , super!!!!!!!Vondruška mi mluví z duše! S klidem podepíšu každé slovo v této knize! Měla by se z ní stát povinná četba pro všechny, kdo si myslí, že žijí v jiném světě! Doporučuji!!!!!!!!

09.01.2019 5 z 5

Temné hlubiny Temné hlubiny Robert Bryndza

Skvělé čtení. Jen škoda, že není víc takových čtivých knih. Snad se jich časem dočkáme. Moc se těším.

31.10.2018 5 z 5

Pod zámkem Pod zámkem Maude Julien

Zajímavé čtení. Hrůzné, ale velmi zajímavé.

31.10.2018 5 z 5

Noční lov Noční lov Robert Bryndza

Skvělé! Parádní! Na další díl si asi chvíli počkám, ale kdo si počká...... Už se moc těším.

09.07.2018 5 z 5

Počátek Počátek Dan Brown

Paráda! Jako všechno, co jsem zatím četla. Mohu jen doporučit.

09.07.2018 5 z 5

Poločas rozpadu Poločas rozpadu František Kotleta (p)

Kotleta je prostě Kotleta! Mám ráda ty jeho slovní kotrmelce. Ráda se jim zasměji.

20.04.2018 5 z 5

Labyrint záhad Labyrint záhad Arnošt Vašíček

Kniha je super, jako každá, kterou jsem od autora četla. Nejvíc mě zaujala část o tom, že Ostrava existovala už mnohem dřív, než jsou první doložené zmínky. Nádherná je i ukázka z Nohavicovy "Ladovské zimy". Prostě doporučuji tuto knihu všem, kteří mají rádi záhady,tajemno a mystiku, která se odehrává také v našich luzích a hájích a ne jen ve světě. I naše země je plná tajemství a nevyřešených záhad.

22.12.2017 5 z 5

Květa Fialová o sobě - (... čím hůře, tím lépe ...) Květa Fialová o sobě - (... čím hůře, tím lépe ...) Květa Fialová

Byla to skvělá herečka, měla jsem ji moc ráda. Tahle knížka mi mluví z duše. Mám mnoho věcí velmi podobných.

07.11.2017 5 z 5

Zlatá doba měst českých Zlatá doba měst českých Zikmund Winter

Z počátku jsem si musela zvyknout na starší styl češtiny, ale jinak super čtení, mnoho krásných informací. Velmi zajímavé.

03.10.2017 5 z 5

Moskevská pravidla Moskevská pravidla Daniel Silva

Super čtení a pro mě jedna z nejlepších knih s Gabrielem Allonem. U některých pasáží jsem se i zasmála. Mohu jen zopakovat- tahle patří k nejlepším.

24.09.2017 5 z 5

Do vody Do vody Paula Hawkins

Opět zajímavá kniha od autorky Dívka ve vlaku. Je psaná stejným stylem, na který jsem si já osobně musela opět zvyknout. Napínavé čtení a pro mne překvapující konec, který jsem si musela přečíst dvakrát. Za mě super kniha a doufám, že brzy přibudou další.

24.09.2017 5 z 5

Spad Spad František Kotleta (p)

Opět skvělá kniha!!!!! Malinko katastrofická vize budoucnosti, ale vynikající knížka. Moc ráda je čtu, pro mě je to taková oddechovka.

07.05.2017 5 z 5

Jak si smrt došla pro kata : a další mordy z dob c.k. a první republiky Jak si smrt došla pro kata : a další mordy z dob c.k. a první republiky Miloslav Martínek

Jak je vidět, vraždilo se i za mocnářství a za 1. republiky. Moc pěkné čtení, tehdejší četníci nepotřebovali analýzu DNA a odposlechy telefonů, a přece svého vraha našli a byl odsouzen. Ne vždy dostal "provaz", mohl dostat milost a pak doživotí..... I trest smrti měl své opodstatnění a nemusel být vždy vykonán.

07.05.2017 5 z 5

Případ forchheimského rádce Případ forchheimského rádce Stanislav Češka

Další skvělý případ z Velké Moravy. Všechny případy jsou v retrospektivním hávu, ale to jim nic neubírá na poutavosti a kráse. Ani tento díl není výjimkou.

23.04.2017 5 z 5

Nové případy inspektora Rádla: Muž za oponou Nové případy inspektora Rádla: Muž za oponou Marek Skřipský

Kriminální případy z 1. republiky miluji. Jsou jiné než ty moderní. Mají své kouzlo. Obecně mám tento úsek našich dějin moc ráda. Stejně tak jako radu Vacátka a jeho morpartu.

18.09.2016 5 z 5

Nádherná svatba Nádherná svatba Jamie McGuire

Na mě byla tato kniha mc tenká, ale kdo četl dvě předchozí,tahle mu nesmí chybět.

31.01.2016 5 z 5