Dandulka komentáře u knih
Z příběhu je cítit Eccovo Jméno růže. Místy mi to připadalo jako špatný padělek. I konec trochu kolísal, zdál se mi dost násilný, psaný na rychlo.
Opravdu hezké čtení. Děj má spád, osoby se střídají jedna za druhou. Prostě napínavé a vzrušující čtení na zimní večery.
Docela hezké čtení,ale na plný počet hvězdiček to přece jen nebylo.
Z počátku mě příběh moc nenadchl,ale s postupem času a ubývajícím stránkami se to zlepšilo. Strhující konečná zároveň hezká návnada ke druhému dílu. No, uvidíme....
Z počátku mě příběh moc nebavil, ale pak se skvěle rozjel a spád neztratil až do konce. Zajímavá dějová linie.
Velmi zajímavé čtení. Moc se mi líbil styl, jakým je kniha napsaná.
Velmi zajímavé zakončení série. Přečetla jsem ji za jeden den.
Klasický příběh soudce Ti. Trochu zdlouhavý, ale líbil se mi.
Moc pěkně napsané na krásné téma. Ostatně pan profesor umí!
Moje první přečtená kniha z této série po strašně dlouhé době. Moc se mi líbila a už teď se těším na další.
Dvakrát jsem ji rozečítala a dvakrát nedočetla. Prostě jsem téhle knize nějak nepřišla na chuť. A to je velká škoda.
Tento díl mi přišel trochu drsnější než první díl, ale i tak se četl moc dobře. Doufám, že i další díl bude stejně skvělý.
Kniha mě moc nenadchla, a v momentální časové tísni jsem nucena ji odložit. Doufám, že se k ní někdy vrátím.
Na prvotinu to nebylo špatné. Příběh se dobře četl, i když se jednalo o téma záhrobí, nebyl děj vůbec zmatený, jak se to někdy stává a čtenář se neztrácel v realitě vyprávění. Sympatický byl také rozsah knihy, takové příjemné čtení na jeden večer.
Z počátku trochu pomalejší rozjezd, ale nakonec mě příběh chytil a závěr byl přímo strhující.
Místy příběh trochu pokulhával, jinde zase byly skvělé a záživné scény (a nemám na mysli zrovna ty erotické). Každopádně knížka za přečtení stála a moc mě zajímá jak to bude dál.
Možná jsem od autorky čekala po Tatérovi a Cilčině cestě o malinko víc. Hrůzy této dějinné etapy byly již mnohokrát popsány a ještě budou. A tento titul se zařadí do dlouhé řady podobných.