Dandulka Dandulka komentáře u knih

Dějiny českých médií Dějiny českých médií Jan Jirák

Výborně zpracované a přehledné. Dobře se mi četla.

19.12.2023 5 z 5

Zpověď posledního mnicha Zpověď posledního mnicha František Kalenda

Z příběhu je cítit Eccovo Jméno růže. Místy mi to připadalo jako špatný padělek. I konec trochu kolísal, zdál se mi dost násilný, psaný na rychlo.

18.12.2023 2 z 5

Na pokraji sil Na pokraji sil Samantha M. Bailey

Opravdu hezké čtení. Děj má spád, osoby se střídají jedna za druhou. Prostě napínavé a vzrušující čtení na zimní večery.

05.12.2023 5 z 5

Vlk Vlk Samuel Bjørk (p)

Docela hezké čtení,ale na plný počet hvězdiček to přece jen nebylo.

22.11.2023 4 z 5

Stín bohů Stín bohů John Gwynne

Z počátku mě příběh moc nenadchl,ale s postupem času a ubývajícím stránkami se to zlepšilo. Strhující konečná zároveň hezká návnada ke druhému dílu. No, uvidíme....

30.10.2023 5 z 5

Děsy Leigh Harkerové Děsy Leigh Harkerové Darcy Coates

Z počátku mě příběh moc nebavil, ale pak se skvěle rozjel a spád neztratil až do konce. Zajímavá dějová linie.

27.08.2023 5 z 5

Dům na rozhraní Dům na rozhraní William Hope Hodgson

Velmi zajímavé čtení. Moc se mi líbil styl, jakým je kniha napsaná.

17.08.2023 5 z 5

Tak nemožně zřejmé Tak nemožně zřejmé Robert Fulghum

Velmi zajímavé zakončení série. Přečetla jsem ji za jeden den.

04.07.2023 5 z 5

Příručka čínského soudce pro přežití Příručka čínského soudce pro přežití Frédéric Lenormand

Klasický příběh soudce Ti. Trochu zdlouhavý, ale líbil se mi.

13.04.2023 5 z 5

Mezi pakárnou a službou vlasti: Základní vojenská služba (1968-2004) v aktérské reflexi Mezi pakárnou a službou vlasti: Základní vojenská služba (1968-2004) v aktérské reflexi Jiří Hlaváček

Moc pěkně napsané na krásné téma. Ostatně pan profesor umí!

13.04.2023 5 z 5

Pohřbené kosti Pohřbené kosti Lisa Regan

Asi jsem od této knihy očekávala příliš. Trochu mě zklamala.

28.03.2023 3 z 5

Hodný, zlý a soudce Ti Hodný, zlý a soudce Ti Frédéric Lenormand

Moje první přečtená kniha z této série po strašně dlouhé době. Moc se mi líbila a už teď se těším na další.

28.03.2023 5 z 5

Železná rukavice Železná rukavice František Niedl

Skvělé čtení, moc se těším na další díl.

23.02.2023 5 z 5

Až ji najdou Až ji najdou Lia Middleton

Dvakrát jsem ji rozečítala a dvakrát nedočetla. Prostě jsem téhle knize nějak nepřišla na chuť. A to je velká škoda.

14.02.2023 2 z 5

Ochraň mě Ochraň mě J. L. Beck

Tento díl mi přišel trochu drsnější než první díl, ale i tak se četl moc dobře. Doufám, že i další díl bude stejně skvělý.

17.01.2023 5 z 5

Neklid Neklid Sidney Sheldon

Kniha mě moc nenadchla, a v momentální časové tísni jsem nucena ji odložit. Doufám, že se k ní někdy vrátím.

01.01.2023

Cizí žena v mém domě Cizí žena v mém domě Sara O'Leary

Na prvotinu to nebylo špatné. Příběh se dobře četl, i když se jednalo o téma záhrobí, nebyl děj vůbec zmatený, jak se to někdy stává a čtenář se neztrácel v realitě vyprávění. Sympatický byl také rozsah knihy, takové příjemné čtení na jeden večer.

01.01.2023 5 z 5

Mrtví umí mluvit Mrtví umí mluvit A.K. Turner

Z počátku trochu pomalejší rozjezd, ale nakonec mě příběh chytil a závěr byl přímo strhující.

31.12.2022 5 z 5

Odhalený milenec Odhalený milenec J. R. Ward (p)

Místy příběh trochu pokulhával, jinde zase byly skvělé a záživné scény (a nemám na mysli zrovna ty erotické). Každopádně knížka za přečtení stála a moc mě zajímá jak to bude dál.

22.10.2022 4 z 5

Tři sestry Tři sestry Heather Morris

Možná jsem od autorky čekala po Tatérovi a Cilčině cestě o malinko víc. Hrůzy této dějinné etapy byly již mnohokrát popsány a ještě budou. A tento titul se zařadí do dlouhé řady podobných.

19.10.2022 4 z 5